10+1 tény a férfiakról, amit egy nőnek tudnia kell az összeköltözés előtt

 1. Az első és legfontosabb szabály, hogy kezelj mindent humorral, különben esélyes, hogy megbolondulsz.
 2. A férfi egy hétig, na jó, maximum egy hónapig tud figyelni arra, hogy elmosogasson, elpakoljon maga után vagy kivigye a szennyest a helyére. Miután elfeledkezett arról, hogy figyelnie kell maga körül a dolgokra, annyira otthon érzi magát, hogy mindent össze-vissza hagy a lakásban.Ezt a következőképpen tudod kezelni:
  • Mindig mindent elpakolsz utána és mire ráébredsz, hogy ezt csinálod, már hozzá is szokott és soha többet nem is akar csinálni semmit. Amikor meg rákérdezel, jogosan nem érti mit akarsz, hiszen ehhez szoktattad.
  • Egyre többször veszekszel vele, amitől házisárkány leszel. Ő mégsem fog elpakolni, te meg utálni fogod magad és őt is egy idő után. Hozzáteszem ez fordítva is így működik.
  • A harmadik választás, hogy kibírod, és nem pakolsz el utána, abban bízva, hátha észreveszi magát. Egy idő után észreveszi.reggel
 3. A tárgyakat rövid időn belül nem oda teszi vissza, ahol azok tényleg voltak. Állítása szerint, nem direkt csinálja…
 4. Ha egy férfi az edzős ruháját kiborítja a padlóra szellőztetni, informáld a szennyes tartó vagy a ruhaszárító fogalmáról. Még a radiátor is megoldás lehet. Néha elkél az ilyen típusú segítség.
 5. Ne lepődj meg, ha a mosdókagyló csupa fogkrém. A verzió, kérd meg, hogy takarítsa el. B verzió, ugorjunk az A-ra..
 6. kád kiöblítése is a te feladatod lesz egy pár hét után. Értelme sincs ezen vitázni.
 7. WC papír guriga sem magától jut el a kukáig. Szerintem egy kedves kis cetli a WC ajtón megteszi a hatását, de egy szívecske is legyen az üzenet mellett.
 8. Ha rendszeresen az ágyon landol az, amit kiszed a farmer zsebéből (legyen ez zsebszösz, papír zsebkendő, aprópénz, blokkok, rágómaradék), csak vegyél neki egy kis tálat, csupán kedvességből, hogy legyen hova ürítenie a zsebeit.
 9. Ha rossz kedve van, vagy idegesítően motyog, nem lehet hozzászólni, csak hagyd otthon egy fél órára egyedül. Ha megkérdezed mi a baja, azt fogja mondani, hogy „SEMMI! Attól lesz bajom, hogy folyamatosan azt kérdezgeted, hogy mi bajom?!”. Szerintem nem kell lefestenem, hogy mi nők pont ugyanígy reagálunk. Talán mégiscsak akad valami, amiben egyformán működünk.
 10. Érdemes a a férfiakat jutalmazni. Megcsinálnak mindent, ha cserébe „finom falatokat” kapnak érte. Lehet ez süti, egy vacsora, akár az, hogy otthon hagyod egy estére egyedül. Legyél kreatív. Határ a csillagos ég…osszekoltozesreggeli

 

+1 Végül a legfontosabb tudnivaló! A férfiak sose lesznek olyanok, mint a nők. Mások vagyunk, mást akarunk, mások a szokásaink. Felejtsd el az elvárásaid felét és működni fog minden. Majdnem minden.

 

ui: Azért összeköltözés előtt érdemes kicsit tudatosan átgondolni, hogy például a szüleid hogyan élnek. Mi az amit szívesen mintáznál róluk és mi az, amit kevésbé. Persze az embernek vannak berögzült szokásai, de nincs olyan dolog, amin ne lehetne változtatni. Jelige: mindent csak akarni kell!

 

Fotó: ITT,  ITT, ITTOne thought on “10+1 tény a férfiakról, amit egy nőnek tudnia kell az összeköltözés előtt

 1. Tündérlala

  Nem értek egyet a poszt írójával. Nagyon durva általánosításnak tartom ezt az írást, ráadásul elég negatív jelzőkkel illeti a férfiakat. Amikor összeköltöztem a barátommal, tényleg felmerültek apróbb problémák, amik közül egyedül a pakolási szisztéma másságát említi meg a poszt.
  Nálunk ő az, aki takarít, mos, pakol – ezzel szemben én teregetek, vasalok és néha főzök. Ha egy férfi a nő beköltözéséig képes volt ellátni magát és az ellenkezője nem tűnt fel (tehát nem egy szemétdombra hívott át), akkor szerintem utána is elvárható ez tőle, nem kell mindent megcsinálni helyette, elég megbeszélni, hogy ki milyen házimunkát szeret csinálni és már fel is osztottátok. Ennyi.

Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.