Ebben vonultak a kifutón a hazai sztárok a Marie Claire Fashion Days-en

November 17-19 között ismét megrendezésre került a 9. Marie Claire Fashion Days, a hazai divatszakma egyik legrangosabb eseménye, ahol a neves magyar tervezők 2018-as tavaszi-nyári kollekcióit nézhette meg a kíváncsi közönség. 

A háromnapos divatesemény a pénteki szakmai nappal indult. A hét tervező kollekcióit hazai hírességek vezették fel. Ezzel nemcsak izgalmassá, de személyesebbé is tették a bemutatót. 

A show-t a NUBU almárkája, a NUDE by NUBU indította. A kollekciót letisztult szabásvonal, klasszikus egyszerűség, jól kombinálható darabok és sötét színek jellemzik, amelyek erőt és energiát sugároznak. CUKOVY ruhái tele vannak izgalommal. Élénk színek, kubista formák, össze nem illő anyagok, férfias és nőies jegyek találkozása teszi ellenállhatatlanul vibrálóvá és merésszé a kollekciót. ELYSIAN légies, lágy esésű darabjai ellenállhatatlanul nőiesek. Egyszerre visszafogott és elegáns, szemernyi titokzatossággal fűszerezve. MODE BY SANDOR LAKATOS most is sikerült újat mutatni. Izgalmas szabásminták, szokatlan részletek, extrém darabok és a tőle megszokott fekete-fehér színkombináció teszi egyedivé a kollekciót.

Odett – Nude by Nubu, Cukovy – Török-Illyés Orsolya, Elysian – Borbély Alexandra, Mode by Lakatos Sándor – Mucsi Zoltán

NORA SARMAN csipkés ruhakölteményei teljesen elvarázsoltak minket. A “The Honeymooner” kollekció éteri darabjait a muszlin, a csipke és a fodor teszi ellenállhatatlanul romantikussá. TOMCSANYI kollekciójában a ’70-es évek retró hangulata keveredik a modernnel. Az élénk, vidám színek, és a különleges nyomatok, az egyszerű szabásvonallal párosulva sportos, mégies nőies kombinációt alkotnak. A THEFOUR  tervezőtrió darabjai lazák, sportosak és erőlködésmentesek. Egyik kedvencünk pedig a mára már védjegyükké vált feliratos pulóver. Egyszerre laza és stílusos, tökéletes mindennapi viselet. Kívánságlistára vele!

Nora Sarman – Tenki Réka, Tomcsanyi – Jakabos Zsuzsanna, TheFour – Weisz Fanni
Borítókép: MCFD


Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.