Kaktusz party: Ezt a dekor trendet te is imádni fogod

Ha sokat utazol, keveset vagy otthon, és rendszeresen kipusztítod a szobanövényeket magad körül, akkor díszítsd az otthonodat kaktuszokkal és különleges formájú pozsgásokkal. Ezeket kisebb energiaráfordítással is életben tarthatod. A lakberendezők oda vannak ezekért a csodásan zöld növényekért. Teremtsd meg a saját városi dzsungeled, és szerezz be te is egy-két izgalmas darabot! 

Egy-egy különleges kaktusz otthonod egyedi dísze lehet, és akkor is dekoratív marad, ha már elvirágzott. Színesíti a lakást, javítja a hangulatot, mindent kibír, és vízre is csak ritkán van szüksége. A közvetlen napfénytől viszont érdemes távol tartani.

Tudtad, hogy a kaktuszok a legváltozatosabb formájú, színű, növények, és virágai a legszebbek a világon? 

Így dekoráld az otthonod kaktuszokkal! Inspirálódj összeállításunkból, és azt a megoldást valósítsd meg, amit el tudsz képzelni az otthonodba. 

1. A fenntartható divat a lakberendezésben is helyet kapott. Hasznosítsd újra a régi bútordarabokat úgy, mint ahogy ezt ennek a vintafe gyalupadnak a tulajdonosa is tette.

 

2. Egy kisebb kaktuszgyűjtemény különleges is lehet, különösen akkor, ha az apró cserépkaspókat te magad készíted el. A kézzel készített tárgyak otthonossá teszik a lakást és kitűnnek a többi darab közül.

 

3. Te is oda vagy a nomád sikkért? Nyomatok, kaktuszok, marokkói minták, fonott kosarak és bútorok. Ne fogd vissza magad!

 

4. Az apróbb kaktuszokat mini üvegházban is gyűjtheted. A lakásod látványos eleme lesz.

 

5. Készíts egy formatervezett kaktusz kertet és tedd dísznek a napali asztalára.

 

6. Ha a kaktuszok kezdik eluralni az egész lakást, nevezz ki egy sarkot, ami nincs használatban, és csoportosítsd oda őket.

 

7. Kaktuszt bármibe ültethetsz, ezért ki ne dobd a stílusos papírzacskókat, régi konzervesdobozokat vagy teáscsészéket. 

 

8. Ha szereted az extrém ötleteket és az aprólékos munkát, akkor gyűjts össze néhány dugóhúzót és ültess bele kaktuszokat, szukulenseket.

 

9. A kaktuszok üvegbúra alatt igazán látványosak, és így biztos lehetsz benne, hogy senkit nem szúrnak meg.

 

10. Ha vintage stílusban rendezted be a  lakásod, elszórtan helyezz el benne egy-egy nagyobb méretű kaktuszt óriási terrakotta cserepekben.

 

Fotó: Itt, Itt

 

 Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.