A nagy strandkörkép

Ahogy a part szélén üldögéltem, önkéntelenül is kategóriázálni kezdtem a strandolókat. Csak úgy játékból. Megpróbáltam kitalálni, milyen is az az ember, aki az adott fürdőruhát viseli.  Figyelem! Az általam megfigyelt fürdőzők tulajdonságait durván leegyszerűsítettem, az optikán enyhén torzítottam, és saját szűrőt használtam! Te melyik típusba tartozol? 

Kié az uszoda? Hát a törzsvendégé. Ülj ki te is a medence szélére és figyelj.  Ígéretesebb mint bármelyik valóságshow. Ők gondoskodnak a medence körüli jó hangulatról, hogy minden klappoljon a nap alatt. 36 fok van és lesz még melegebb is. Szóval irány a strand!

Ha felismered a fürdőruha és a viselője közötti bizalmas,  olykor viharos kapcsolatot, könnyebben megértheted majd a strandolók viselkedése mögötti indítékot. Hogy lehet, hogy mindannyian kicsit másként viselkedünk a strandon?

Ahány strandoló, annyiféle…

Sellőlány

Egész nap a barátaival lebzsel a medence körül. Elvégre ez a legalkalmasabb hely, hogy bemutathassa az új bikinijét. Ekőzben azért elcsattan egy-két szelfi is. Imád rivaldafényben lenni és mindent megtesz, hogy magára vonja a figyelmet.

sellolany

Kisgyerekes

Olyan mint én. Kimenőt kapott. A párja vigyáz a gyerekekre, így egyedül, vagy egyy kedves barátnőjével érkezik. Leginkább a medence szélén üldögél és vidáman csacsog. Élvezi a pillanatnyi szabadságot. Másik lehetséges lelőhelye a kávés stand. Koktél kizárva. Kora estétől számítanak rá a gyerekek.

kisgyerekes

Szupernagyi

Mindenki kedvence.Szuperfitt és extrém barna. Reggel ő az első, és zárásig marad. A hátúszó technikája rendkívüli, személyisége magával ragadó. Fodros úszósapkát, vagy nejlon zuhanysapkát visel.

szupernagyi

A sportos

Uralja az egész medencét. Fel-alá cikázik, és sosem fárad el. Ha olykor kicsi pihenőt tart, akkor is a medence széléről ugrál. Gyorsúszó technikája kifogástalan, arcára rábarnult az úszószemüveg. Gyorsan lazán és könnyedén mozog a vízben. Maximalista magával szemben, így egyre tökéletesebben néz ki.

sportos

Az urbánus fiatal 

Övé a város. Amikor csak teheti, utazik. Igazi világpolgár, inkább a tengerpartokat részesíti előnyben, de ha a hőmérséklet 35 fok fölé emelkedik, kimerészkedik a strandra, vagy valamelyik menő fürdőbe. Semmiből nem maradhat ki. Mindig ügyel a részletekre. Tudatos vásárló, aki hatalmas napszemüvege mögé bújva leskelődik ki a nagyvilágba. Inkább bújik  wayfarer napszemüvege mögé, mintsem hogy starndkendőbe bújtassa testét.

urbánus

A strandkendős

Őt fel kell fedezni. Egy lépést sem tesz a strandkendője nélkül. Így érzi magát biztonságban. Ismeri és lazán alkalmazza mind a 11 kendőmegkötési technikát. Lenge virágmintás, indiai vidám, horgolt, hímzett, vagy rojtos. Teljesen mindegy, csak strandkenő legyen. Ha tunikát visel, gyakorlatilag mindenre képes. Abban rejlik szuperereje. Ha valamilyen extrém oknál fogva megválna kendőjétől, egyensúlyi állapotából könnyen kibillenthetővé válna. Pedig ha tudná, van annyira jó nő, hogy strandkendő nélkül, pusztán csak egyéni stílusával is bárkit levehet a lábáról.

strandkendos

A kifinomult

Megjelenése laza, higgadt és kiegyensúlyozott. Viselkedése soha nem kihívó. Kerül minden túlzást. Elfogadja magát olyannak amilyen, szereti a testét és ezt is sugározza magából. Amint megjelenik a strandon, mindenki felfigyel rá. Gyakorlatilag bármilyen fürdőruha jó áll neki, ami a stílusát tükrüzi. Soha nem esik kétségbe, ha felszalad rá némi plusz kiló. Kisugárzása miatt senki sem a lehetséges gyengeségeire fókuszál. Elismeréssel nézi a szép nőket, és soha semmilyen körülmények között nem irigykedik a nálánál fiatalabbra és csinosabbra.  Nagy valószínűséggel már van egy igazi az életében, ha pedig még nincsen, tudja jól, hogy úgyis rátalál a szerelem.

elegansHozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.