Annie titka

A magabiztos megjelenés titka a helyesen megválasztott szexi fehérneműnél kezdődik. Egyáltalán nem mindegy, mi van a ruha alatt. Ma már nem számít tabutémának fehérneműt villantani, és fesztelenül beszélni róla. Hiszen a gravitáció törvényét muszáj valahogyan kikosaraznunk, a szó szoros értelmében. Nem csoda tehát, ha olykor némi cselhez folyamodunk. Pompás téma, nem? 

Fehérneműk terén bármit el tudok képzelni. Csipkedíszítés, hímzés, fodor, selyem, szatén, sportosabb, leegyszerűsített formák, vagy lágyabb, romantikus stílusú luxus alsóneműk.  Mindig is nagy szerepet tulajdonítottam a fehérneműknek.  Tisztában vagyok vele, hogy az egész napom múlhat rajta. Az egyik legintimebb ruhadarab, amely minden esetben kifejezi a hangulatomat, és azt, hogy mire vágyom aznap. Ha valamilyen oknál fogva  mégis mellé nyúlok a választás terén, az rányomja az egész napomra a bélyegét, és  szerencsétlenségek sorozatához vezethet. Ezt tapasztalatból mondom.  Otthon azonban semmit sem viselek szívesen a ruhám alatt. Persze emögött semmiféle lázadás nincs, egyszerűen csak így kényelmes, ez a dilim.  Szeretem a szabadságot az alsóneműdivatban is.

 

FullSizeRender-134

Odavagyok Calvin Klein minimalista fehérnemű kollekciójáért. Még az sem baj, ha a logóval ellátott, derékon futó pánt kikandikál a nadrágból. Letisztult formák, vadító ártatlanság, leheletnyi tomboy stílussal fűszerezve. Ez a modell nem feltétlenül a dús női kebleknek kedvez. Fiús fazon, mégis, nem kevés köze van a szexualitáshoz. Izgalmas, érzéki és játékos. Nagyon kényelmes, nem szorítja össze a kebleket. Semmi merevített kosár, semmi szivacs, ennek ellenére mégis biztonságos tartást, és természetes formát kölcsönöz. Van ennél jóval érzékibb stílusú modelljük is, de inkább szimpatizálok az erőlködésmentes, letisztult, fiús fazonokkal, lehetőség szerint  klasszikus színekben. Sportosan nőies és praktikus, mégis nagyszerűen kifinomult. Egyszerre pimasz és merész. Finom pamut anyaga, és az egyszerű vonalvezetés láttatni engedi a mell természetes formáját. Abszolút kedvencem a klasszikus sportmelltartó franciabugyival kombinálva. Egyáltalán nem hiányoznak róla a strasszok, fodrok, csipkék és bársonyok. És hogy mit szólnának hozzá a túldízsített  “Angyalok”? Egy cseppet sem érdekel, mivel angyalian érzem  benne magam. Éppen úgy, mintha semmit sem viselnék.

FullSizeRender-139

 

Lehetséges, hogy az ördög a részletekben, de a stílus az egyszerűségben.Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.