15 Audrey Hepburn idézet, ami feltölt, inspirál és erőt ad

Audrey Hepburn igazi ikon számomra. Megtestesíti a nagybetűs NŐt, az eleganciát, a tartást, ami manapság mintha elveszett volna. Bájos, mégsem kislányos. Van benne valami plusz. Heti kedvencnek 15 idézetet hoztam Tőle, ami engem sokszor erővel tölt el, inspirál és kitartást ad, amikor a legnagyobb szükségem van rá.  Ő még tudta, miben rejlik a szépség vagy, hogy mitől nő egy nő. Elképzelése az életről szerintem zseniális, pozitív, kedves gondolatai pedig melengetik a szívem. Szeretem olvasni őket, remélem Te is örömmel teszed majd.

Szerintem nem klisé, hogy a valódi szépség belülről fakad:

„Egy nőt nem a ruhái tesznek gyönyörűvé, nem az alakjától, és nem is attól szép, ahogyan a haját fésüli. A szépség a nő szemében látszik, hiszen a szem az ajtó a szívhez, ahol a szeretet lakik. A valódi szépség a nő lelkét tükrözi.”

„A nő szépsége nem az arcápolásból ered, hanem a lelkéből tükröződik: abból a törődésből, amit szerető szívvel ad, és abból a szenvedélyből, amit mutat.”

„Egy nő annyira gyönyörű, amennyire intelligens.”

 

A stílus ott kezdődik, hogy nem állsz be a sorba..

„Az elegancia az egyetlen szépség, mely soha nem fakul.”

A valódi dolgok mindig szívből jönnek:

„Engem a szívből jövő dolgok érdekelnek.”

A belső harmóniához tartozik, hogy egyedül is jól érezd magad:

„Az egyedüllétnek gyakran érzem szükségét. Egész jól érezném magam, ha szombat estétől hétfő reggelig otthon lehetnék egyedül. Így tudok igazán feltöltődni.”

 

A fejlődés előre visz az úton, hogy még több dolgot tapasztalhass és érthess meg:

„Mindig próbálok még jobbat tenni. Mindenkor előre tekintek. Próbálom túllépni a határaimat.”

„Az élet olyan, mint egy kutyafuttában végignézett múzeumi kiállítás. El kell telnie egy kis időnek, amíg értelmezni tudjuk mindazt, amit láttunk – elgondolkodunk rajta, utánaolvasunk, majd elraktározzuk. Egyszerűen képtelenek vagyunk mindent egyszerre befogadni.”

„Ahogy egyre idősebb leszel, megtanulod, hogy két kezed van: az egyik, hogy magadon segíts, a másik pedig azért, hogy másokon.”

A boldogság kulcsa:

“Életem legnagyobb eredményének azt tartom, hogy összhangban tudok élni önmagammal, hogy képes vagyok elfogadni magam és a mások hiányosságait. Távolról sem vagyok az az ember, aki szeretnék lenni, de beláttam, hogy nem is vagyok olyan nagyon “hibás”.”

 

A szerelemről:

„A romantikus szerelem mindennél erősebben táplálja bennünk a teljesség utáni vágyat. A kapcsolat általában úgy indul, hogy azt hisszük, meg fogjuk ismerni a másikat, és titokban azt reméljük, hogy mindenben egyetértünk. Ehelyett a végén kiderül, hogy sokkal inkább magunkat ismertük meg.”

„Nekem soha nem voltak nagy elvárásaim, és ennek köszönhetően én vagyok a legkevésbé megkeseredett nő, akit ismerek.”

 

Te hiszel a csodában? Mert én igen! Sok váratlan helyzetet tapasztaltam már meg és talán az élet is kissé színesebb így..

„Aki nem hisz a csodákban, nem jár a földön.”

“Hiszek a rózsaszín világban. Hiszem, hogy a nevetés a legjobb kalóriaégető. Hiszek a csókban, lehetőleg sok csókban. Hiszek abban, hogy erősnek kell lennünk, mikor úgy tűnik, hogy minden rosszra fordul. Hiszek abban, hogy a boldog lányok a legcsinosabbak. Hiszek abban, hogy a holnap egy újabb nap! Hiszek a csodákban.”

A váratlan helyzetekre:

„Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.”

 Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.