Budoár trend – 5 ruhadarab, amit nemcsak a hálószobában, az utcán is viselhetsz

Hivatalosan is kijelenthetjük: Amit eddig a hálószobában viseltél, azt némi változtatással és lehelletnyi rafinériával kombinálva az utcára is felveheted!

A véleményvezérek és szupermodellek legalább 2 éve hódolnak a pizsama-trendnek, és mostanra már a mi szemünk is hozzászokott. Ha eddig még nem tetted volna, itt az ideje, hogy a szezonvégi leárazáson te is beszerezz egy szatén darabot! Ha megfogadod stílustippjeinket, meglátod, ellenállhatatlan leszel az új szerzeményedben!  

Íme 5 ruhadarab, amit nemcsak az ágyba, az utcára is felvehetsz! Mutatjuk hogyan viseld!

1. Bralette és nadrágkosztüm

Túlságosan szigorúnak találod a decens nadrágkosztümöt? Akkor csak egy bralette-t vegyél alá, és még véletlenül se gombold össze magadon a zakófelsőd. A bralette több mint egy melltartó, hagyd, hogy az outfited központi darabja legyen!

 

2. Pizsamablúz

A szatén pizsamafelsőt szigorúan egyszínű alsórésszel kombináld, mindegy, hogy szoknya vagy nadrág, lényeg hogy egyszínű legyen, és a hangsúlyt a pizsamablúzra helyezd! A kiegészítőket tekintve pántos magassarkú szandál és filigrán ékszer illik hozzá. 

 

3. Neglizsé top

Vadászod a bókokat? Akkor ebben a forróságban csak kapd magadra a kedvenc szatén pántos felsődet, az ajkaidat pedig hangsúlyozd a kedvenc piros rúzsoddal. 

 

4. Slip dress

Méregdrága egyszál semmi. A szex és new york óta imádjuk ezt a ruhadarabot! 

 

5. Szatén pizsama 

Ezt az outfitet a kiegészítők teszik utcára alkalmas viseletté. Kombináld magassarkú szandállal és óriási statement fülbevalóval.

Fotó: Itt

 Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.