10 motiváló gondolat a sikeres élethez Brian Tracy-től 

Sikerre vágysz, szeretnéd kihozni magadból a maximumot, de nem tudod, hogyan lehetnél hatékonyabb? Néha elég egy jól irányzott, ösztönző gondolat a megfelelő időben, hiszen mindannyiunk zsebében ott lapul a siker kulcsa, csak sokszor nem akarunk tudomást venni róla. De miért ne lehetnél te is sikeres?

Ahhoz, hogy célorientált maradj, összegyűjtöttünk neked 10 motiváló idézetet a személyes teljesítménynövelési módszerek kiváló szakértőjétől Brian Tracy-től.

Időről időre olvasd újra és tedd magadévá ezeket a gondolatokat. Céltudatosabb és kitartóbb leszel tőle, így könnyebben felülmúlhatod eddigi teljesítményedet.

Hatékonyság

“Akinek céljai vannak, annak értelmes az élete és tart valamilyen irányba. A célok szabják meg az irányt. Aki a céljai felé halad, az boldogabbnak és erősebbnek érzi magát. Több energiája van, és hatékonyabbnak érzi magát. Magabiztosabb, és jobban bízik magában és a képességeiben.”

Önbecsülés

“Arra törekedj, hogy szándékosan és szisztematikusan olyan körülményeket teremts magadnak, amelyek mindig emelnek az önbecsüléseden, bármit is teszel. Úgy éld az életed, mintha máris kiemelkedő ember lennél – olyan, amilyenné válni szeretnél.”

Célok

“Nem találhatod el azt a célt, amit nem látsz.”

Döntések

“A döntésképesség a jól teljesítő férfiak és nők tulajdonsága. Szinte bármilyen döntés jobb annál, mintha semmit sem döntünk”

Győzelem

“Fejleszd ki magadban a győztest! Az apró teljesítménybeli különbségek nagy különbségekként mutatkoznak meg az eredményekben.”

Felelősségvállalás

“A vezető személyiségek egyik ismertetőjegye, hogy felelősséget vállalnak. Nem keresnek kifogásokat, nem panaszkodnak, nem hibáztatnak másokat. Azt mondják: Én vagyok felelős. Amint ezt kimondod, a negatív érzelmed eltűnik.”

Lehetőség

“A sikeres emberek a lehetőségeket keresik és azt, hogyan segíthetnek másoknak. A sikertelen emberek folyton azt kérdezik: Nekem mi a jó ebben?”

Beszéd

“Mindig arról gondolkodj és beszélj, amit el akarsz érni.”

Harmónia

“Az autód is akkor fogyaszt kevesebbet, megy gyorsabban, és távolabbra, amikor a kerekek tökéletesen be vannak állítva. Ugyanígy, akkor teljesítesz jobban, ha a gondolataid, az érzéseid, az érzelmeid, a céljaid és az értékeid harmóniában vannak. “Az önbecsülésed határozza meg a boldogságod szintjét.”Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.