Paper bag nadrág – Az év kedvence, amiről télen sem kell lemondanunk

Azért, mert hamarosan az ősznek is búcsút inthetünk, még nem jelenti azt, hogy az egyik kedvenc ruhadarabunkról, a paper bag nadrágról le kellene mondanunk. Ellenkezőleg, a paper bag nadrágot könnyen télies viseletté alakíthatod, ha egy meleg gyapjúpulóverrel, harisnyával vagy motoros bőrdzsekivel kombinálod.  more “Paper bag nadrág – Az év kedvence, amiről télen sem kell lemondanunk”

10 tökéletes télikabát az idei szezonban

Az egyik legjobb dolog a télben, hogy megannyi választási lehetőségünk van arra, hogy izgalmasabbnál izgalmasabb pihe-puha kabátba burkoljuk magunkat. A télikabát nemcsak melegen tart, hanem a személyiségünket is kifejezei. Árulkodik a viselőjéről. Érdemes időt fordítani rá, hogy megtaláljuk a hozzánk leginkább passzoló darabot, hiszen ha belegondolsz, gyakorlatilag egész télen csak ennyi látszik belőlünk. more “10 tökéletes télikabát az idei szezonban”

7 ruhadarab, amiben akkor is jól nézel ki, ha éppen úgy érzed, nincs mit felvenned

Te is utálod az olyan reggeleket, amikor már harmadszorra öltöztél át, ennek ellenére még mindig úgy érzed, hogy az outfited vállalhatatlan, és legszívesebben otthon maradnál? Mert vannak napok, amikor a tükör sehogy sem azt mutatja, amit látni szeretnél, és ötleted sincs, mi az, amivel hirtelen javíthatnál a megjelenéseden. Pedig a helyzet egyáltalán nem olyan vészes, mint ahogy egy ilyen szituációban megéled, és semmi okod rá, hogy emiatt az egész ruhatáradat megutáld, különösen akkor, ha az alábbi 7 darab közül mindegyikből  lapul egy a gardróbodban. Ha pedig bármelyik hiányozna, érdemes beszerezned, hogy többé ne érezd rosszul magad a nyűgösen induló, inspirációmentes reggeleken. more “7 ruhadarab, amiben akkor is jól nézel ki, ha éppen úgy érzed, nincs mit felvenned”

6 új tornacipő, amitől első látásra eláll a lélegzetünk

Köztudott, hogy a divat mindig egy lépéssel előttünk jár, de amit a divatheteken láttunk a 2019-es tavaszi /nyári sportcipőtrendről az minket is meglepett. Mindig izgatottan figyeljük, ha két világhírű márka együttműködéséből valami egészen különleges és formabontó kreáció születik, de ez a 6 új fazon minden elképzelésünket felülmúlta.  more “6 új tornacipő, amitől első látásra eláll a lélegzetünk”

Megvan a szezon kedvenc IT ruhája, amit te is könnyen beszerezhetsz

A párizsi divathetek fotóit végignézve megvan a szezon új IT ruhadarabja. A street style fotókon még nem köszön vissza, és a pinterest sem bővelkedik ilyen képekben, viszont a párizsi divathetek kifutója tele volt velük, és van egy jó hírem! Még csak most kezd beszivárogni a köztudatba, ám a minap, amikor beugrottam a Zarába, úgy láttam, már árulnak hasonlót.  more “Megvan a szezon kedvenc IT ruhája, amit te is könnyen beszerezhetsz”

15 kérdés, ami segít megtalálni a saját stílusod

Még nem találtál rá az egyéni stílusodra vagy csak szeretnél olyan ruhákba bújni, amelyek jobban kifejezik a személyiséged? Ha nem tudod hogyan kezdj hozzá, és csak abban vagy biztos, hogy feleslegesen nem szeretnél pénzt kiadni olyan darabokra, amiket a későbbiekben mégsem veszel fel, mert nem érzed a magadénak, tedd fel ezt a 15 kérdést, mielőtt vásárolni indulsz. more “15 kérdés, ami segít megtalálni a saját stílusod”

Trendriadó, újra divatban a biciklis nadrág! Felráz vagy megráz? 

Igen jól hallottad. A biciklis nadrág újra divatba jött! Igaz, hogy a biciklizéshez találták ki, de miért ne viselhetnéd nagyvárosi környezetben is? Ha a leggings mára teljesen megszokottá vált, nagy valószínűséggel a biciklis nadrággal is így lesz.  Persze azt, hogy ez a darab lesz-e  annyira népszerű mint a méregdrága dizájner mackónadrágok, csak az idő fogja megmomdani nekünk. more “Trendriadó, újra divatban a biciklis nadrág! Felráz vagy megráz? “

Top 8 trend az őszi szezonra

Hivatalosan is beköszöntött az ősz, túl  vagyunk szeptember első hetén, visszarázódtunk a hétköznapokba, és kedvenc nyári emlékeink közül is felkerült egy-kettő a fotófalra. Így mostanra az is időszerűvé vált, hogy megismerkedjünk a legújabb őszi trendekkel, és még idejében megtudjuk, mi az, ami megóv minket a hidegtől?  more “Top 8 trend az őszi szezonra”

Page 1 of 9
1 2 3 9