Ezt viseld, ha esküvőre készülsz, és nem te vagy a menyasszony

Ha nyár akkor esküvői szezon, és ha ez még nem lenne elég, nyilvánosan is kijelenthetjük, a hétvégen lezajlott az év esküvője: Harry herceg és Meghan Markle szombaton összeházasodott. Így nem is csoda, az egész világ veünk együtt esküvői lázban ég. Nem beszélve arról, ha vendégként hivatalos vagy egyre. Ilyenkor joggal merül fel bennünk a kérdés: Mit vegyek fel? Noha ez a nap csak a menyasszonyról szól, mégis mi is szeretnénk felejthetetlen látványt nyújtani.

TIPP: A fehér az esküvői ruha miatt, a piros a menyecskeruha miatt a menyasszony színe. Ezeket semmiképpen ne visled! Ez a nap kizárólag a menyasszonyról szól.

Ha tanácstalan vagy a ruhaválasztás terén és az esküvői meghívón sem szerepel dress code, inspirációul összegyűjtöttünk neked 13 tökéletes outfitet, melyek közül bármelyiket fbátran elveheted egy esküvőre. 

1. Sárga ruha

Élénk színű ruhákat bátran viselhetsz, csak arra vigyázz, hogy ne öltözd túl a menyasszonyt. Egy sárga maxi ruha tökéletes választás lehet. Ezt Amal Clooney is jól tudta Harry herceg és MAghan Markle esküvőjé.

 

2. Pöttyös maxi dress

Pöttyöset minden alkalomra viselhetsz. Ha esküvőre mész, kombináld óriási kalappal. A látvány önmagáért beszél.

 

3. Hímzett virágos ruha

Éteri megjelenést kölcsönöz.

 

4. Szoknya felső kombó

Nemcsak ruhában gondolkodhatsz. A klasszikus szoknya felső páros is tökéletes választás.

 

5. Virágos maxi ruha csipke rátéttel

Nekünk a kedvencünk, te mit gondolsz?

 

6. Csipkében tetőtől talpig

Ha színes csipkét választasz, minden szempár rád szegeződik majd.

 

7. Overall

Ha nem szívesen viselsz szoknyát, válassz egy bővebb szabású elegáns overallt.

 

8. Ezüst maxidress

A metálos csillogás kedvelőinek!

 

9. Kimonó dress

Az idei szezon slágere! Válassz belőle virágosat, üde és nőies.

 

Te melyiket választanád? 

Fotó: Itt

 

 

Újra divat a törpesarkú – Szerinted túl sok vagy túl kevés?

Semmi kedved ebben a nagy melegben naphosszat  tűsarkakon billegni? Egyetértünk veled. Noha dekoratív látvány egy merész magassarkú, elég strapás viselet. A flip-flop és a lapos talpú papucs pedig túlságosan lezsernek tűnik a hétköznapokban. Persze az idei szezonban erre is van megoldás.  A törpe sarok most újra a reneszánszát éli, csak a fazon lett modernebb. Ha eddig még nem tetted volna meg, most itt az ideje, hogy beszerezz egy csinos törpessarkú cipellőt. more “Újra divat a törpesarkú – Szerinted túl sok vagy túl kevés?”

A tökéletes szelfi titka – 7 tipp, hogy jobban nézz ki a fotókon

Néhány éve még megmosolyogták azt, aki úton-útfélen önmagáról készített képet, mára viszont elöntötték a közösségi oldalakat az önportrék. A szelfi-mánia évek óta tartja magát, és észrevétlenül mindennapjaink része lett. Manapság teljesen természetes, ha egy váratlan pillanatban úgy döntesz, lefotózod magad. Akkor pedig érdemes jól csinálni.  more “A tökéletes szelfi titka – 7 tipp, hogy jobban nézz ki a fotókon”

Page 1 of 7
1 2 3 7