A kis fekete ruha 10 árnyalata – Ezt viseld szilveszterkor

Amikor tanácstalan vagy, hogy mit vegyél fel az esti partyba, egy kis fekete ruha mindig mentő ötletnek bizonyul. Így van ez akkor is, ha a nagyszabású szilveszteri buliról van szó. Egy aprócska fekete ruhával nem nyúlhatsz mellé. Noha parányi és egyszínű fekete, mégis a legsokoldalúbb ruhadarab, ami kamaszkorunk óta annyi reménytelennek tűnő helyzetben kisegített minket és varázsolt partykirálynővé.  more “A kis fekete ruha 10 árnyalata – Ezt viseld szilveszterkor”

Karácsonyi szettek – Ezt viseld az ünnepek alatt, hogy ellenállhatatlan legyél

Ha az összes ajándékot beszerezted már, és a karácsonyi finomságokat is elkészítetted, nincs más hátra, mint az, hogy kitaláld, mit viselj az ünnepek alatt. Fontos, hogy ne csak a lakás, te is lélegzetelállítóan nézz ki minden fáradtság ellenére.  more “Karácsonyi szettek – Ezt viseld az ünnepek alatt, hogy ellenállhatatlan legyél”

Karácsonyi csúnya pulcsi, igen vagy nem? 

Van egy ruhadarab, ami divatberkekben örök téma. A karácsonyi pulcsival kapcsolatban évek óta megoszlanak a vélemények. Vannak akik szerint Bridget Jones óta elfogadott ünnepi viselet, és vannak akik egyértelmű divatbalesetnek tartják. Lehet egy ennyire giccses darab igazán menő? A karácsonyi pulóver az elmúlt pár évben kibújt a régi szerepéből, és több lett egy egyszerű csúnya pulcsinál.  more “Karácsonyi csúnya pulcsi, igen vagy nem? “

Vásárolj tudatosan – Így alakíts ki egy fenntartható ruhatárat 6 lépésben

Szeretnél mindig jólöltözött lenni? Forradalmasítsd a ruhatárad, és ne dőlj be a fast fashion nyomásának. Szükségtelen, hogy halomban álljanak a ruhásszekrényedben a gyengébb minőségű, soha fel nem vett darabok, amihez gondolom te is potom árért jutottál a szezonvégi leárazásokon. Mivel közelednek az ünnepek és ezzel együtt a nagy akciók ideje is beköszönt, érdemes átgondolni a vásárlási szokásainkat, hogy a jövőben tudatosabban induljunk neki, és elkerüljük a felesleges darabok halmozását. Mert lehet ezt máshogy is csinálni.  more “Vásárolj tudatosan – Így alakíts ki egy fenntartható ruhatárat 6 lépésben”

Paper bag nadrág – Az év kedvence, amiről télen sem kell lemondanunk

Azért, mert hamarosan az ősznek is búcsút inthetünk, még nem jelenti azt, hogy az egyik kedvenc ruhadarabunkról, a paper bag nadrágról le kellene mondanunk. Ellenkezőleg, a paper bag nadrágot könnyen télies viseletté alakíthatod, ha egy meleg gyapjúpulóverrel, harisnyával vagy motoros bőrdzsekivel kombinálod.  more “Paper bag nadrág – Az év kedvence, amiről télen sem kell lemondanunk”

10 tökéletes télikabát az idei szezonban

Az egyik legjobb dolog a télben, hogy megannyi választási lehetőségünk van arra, hogy izgalmasabbnál izgalmasabb pihe-puha kabátba burkoljuk magunkat. A télikabát nemcsak melegen tart, hanem a személyiségünket is kifejezei. Árulkodik a viselőjéről. Érdemes időt fordítani rá, hogy megtaláljuk a hozzánk leginkább passzoló darabot, hiszen ha belegondolsz, gyakorlatilag egész télen csak ennyi látszik belőlünk. more “10 tökéletes télikabát az idei szezonban”

7 ruhadarab, amiben akkor is jól nézel ki, ha éppen úgy érzed, nincs mit felvenned

Te is utálod az olyan reggeleket, amikor már harmadszorra öltöztél át, ennek ellenére még mindig úgy érzed, hogy az outfited vállalhatatlan, és legszívesebben otthon maradnál? Mert vannak napok, amikor a tükör sehogy sem azt mutatja, amit látni szeretnél, és ötleted sincs, mi az, amivel hirtelen javíthatnál a megjelenéseden. Pedig a helyzet egyáltalán nem olyan vészes, mint ahogy egy ilyen szituációban megéled, és semmi okod rá, hogy emiatt az egész ruhatáradat megutáld, különösen akkor, ha az alábbi 7 darab közül mindegyikből  lapul egy a gardróbodban. Ha pedig bármelyik hiányozna, érdemes beszerezned, hogy többé ne érezd rosszul magad a nyűgösen induló, inspirációmentes reggeleken. more “7 ruhadarab, amiben akkor is jól nézel ki, ha éppen úgy érzed, nincs mit felvenned”

Pulóverruha, az örök kedvenc – Így viseld az idei szezonban

A hétköznapokban dönts a kényelem mellett! Minimalista, kötött, oversize vagy testhez álló, combközépig érő vagy egészen hosszú, mindannyiunk őszi/téli kedvence a pulóverruha. Ha mindig is kedvelted a kényelmes kötött pulóvereket, ezt méginkább imádni fogod! more “Pulóverruha, az örök kedvenc – Így viseld az idei szezonban”

6 új tornacipő, amitől első látásra eláll a lélegzetünk

Köztudott, hogy a divat mindig egy lépéssel előttünk jár, de amit a divatheteken láttunk a 2019-es tavaszi /nyári sportcipőtrendről az minket is meglepett. Mindig izgatottan figyeljük, ha két világhírű márka együttműködéséből valami egészen különleges és formabontó kreáció születik, de ez a 6 új fazon minden elképzelésünket felülmúlta.  more “6 új tornacipő, amitől első látásra eláll a lélegzetünk”

Megvan a szezon kedvenc IT ruhája, amit te is könnyen beszerezhetsz

A párizsi divathetek fotóit végignézve megvan a szezon új IT ruhadarabja. A street style fotókon még nem köszön vissza, és a pinterest sem bővelkedik ilyen képekben, viszont a párizsi divathetek kifutója tele volt velük, és van egy jó hírem! Még csak most kezd beszivárogni a köztudatba, ám a minap, amikor beugrottam a Zarába, úgy láttam, már árulnak hasonlót.  more “Megvan a szezon kedvenc IT ruhája, amit te is könnyen beszerezhetsz”

Page 1 of 9
1 2 3 9