Innen megtudhatod, milyen színű STUDIO JULIANNIE pénztárca illik a személyiségedhez

Nemcsak a táskánk, a pénztárcánk is árulkodik rólunk. Gondold csak el, egyetlen nap alatt hányszor húzod elő a táskádból. Ezért érdemes átgondolnod, melyik az a szín és fazon, amelyik illik a személyiségedhez és az életmódódhoz. Ha erre most nincs időd és energiád, segítségünkkel könnyen kiderítheted, különleges, metál színű pénztárcáink közül melyik passzol hozzád tökéletesen. more “Innen megtudhatod, milyen színű STUDIO JULIANNIE pénztárca illik a személyiségedhez”

Így öltözz fel stílusosan egy nagyvárosi piknikre

Miért kellene elhagynod a várost ahhoz, hogy ebben a nagy hőségben kikapcsolódj? Egy piknik a Margitszigeten vagy a Normafánál, esetleg a Central Parkban, igazi nyári élmény. Nemcsak családi, tökéletes barátnős program is. A lényeg, hogy legyen hozzá megfelelő társaságod, és a hétvégét sem kell megvárnod, munka után, késő délutáni programnak is kitűnő. more “Így öltözz fel stílusosan egy nagyvárosi piknikre”

Utazz stílusosan! – így öltözz fel egy hosszú repülőútra

Ha életed nyaralására készülsz, és már túl vagy a repülőgépfoglaláson, sőt a bőröndödet is bepakoltad, akkor itt az ideje, hogy átgondold, miben fogsz nekivágni a hosszú repülőútnak. Noha a repülés fárasztó és olykor még félelmetes is, mégis szeretnénk nem a legrosszabb formánkat hozni a landolás után.  more “Utazz stílusosan! – így öltözz fel egy hosszú repülőútra”

Felejtsd el a pinket, az idei szezon kötelező színe a sárga! Így viseld

Az idei szezonban bátran kijelenthetjük, eljött a sárga nagy pillanata. Az Instagramon most a sárga a sztár, és a kiegészítők terén is egyre sűrűbben láthatjuk felbukkanni ezt a színt: táska, kalap, iPhone tok, fürdőruha, papucs. Nincs szín, ami most a sárgánál mutatósabb lenne, és ezt a sztárok is jól tudják. Rihanna, Gigi Hadid, Blake Lively, Hailey Baldwin, Amal Clooney most mind sárgában jár.  more “Felejtsd el a pinket, az idei szezon kötelező színe a sárga! Így viseld”

Ezt viseld, ha esküvőre készülsz, és nem te vagy a menyasszony

Ha nyár akkor esküvői szezon, és ha ez még nem lenne elég, nyilvánosan is kijelenthetjük, a hétvégen lezajlott az év esküvője: Harry herceg és Meghan Markle szombaton összeházasodott. Így nem is csoda, az egész világ veünk együtt esküvői lázban ég. Nem beszélve arról, ha vendégként hivatalos vagy egyre. Ilyenkor joggal merül fel bennünk a kérdés: Mit vegyek fel? Noha ez a nap csak a menyasszonyról szól, mégis mi is szeretnénk felejthetetlen látványt nyújtani. more “Ezt viseld, ha esküvőre készülsz, és nem te vagy a menyasszony”

Page 1 of 8
1 2 3 8