A divatvilág 10 híres idézete

A divatot nem kell komolyan venni, de olykor érdemes megfogadni a divatvilág nagyjainak elgondolkodtató és inspiráló tanácsait életről, öltözködésről és önbizalomról. Egy jól megfogalmazott gondolat megváltoztathatja a trendekről alkotott véleményedet, irányt mutathat az öltözködés terén, megerősíthet megérzéseidben, és saját igazadra is rátalálhatsz benne. 

Legyél egyedi, és alakítsd ki a saját stílusod. A különbözőséged az, ami igazán láthatóvá tesz. Csak olyan ruhát viselj, amiben úgy érzed, megváltoztathatod a világot!

Érezd jól magad a bőrödben, öltözködj a saját szabályaid szerint, éld át annak minden  örömét, és ha útmutatásra lenne szükséged, olvasd el az alábbi 10 motiváló idézetet a divat meghatározó alakjaitól, amelyet összegyűjtöttünk neked.

“Mindent megkaphatsz az életben, ha felöltözöl hozzá” – (Edith Head)

“Azok, akik azt mondják, hogy a pénz nem boldogít, nem tudják, hogy hol kell vásárolni.” – (Bo Derek)

“Mindig azt mondom: ahhoz, hogy jól öltözött legyél – meztelenül is jól kell kinézned.” – (Oscar de la Renta)

“Mi a stílus? Koktélruhában a McDonald’sba, magassarkúban focimeccsre menni. A stílus önbizalom, személyiség, csábítás egyben.” – (John Galliano)

“Amit viselsz, bemutat téged a világnak, különösen ma, amikor az emberi kapcsolatok gyorsak. A divat egy azonnali nyelv.” –  (Miuccia Prada)

“A divat az, amit felajánlanak neked a designerek évente négyszer. És a stílus, amit te választasz.” – (Lauren Hotton)

“A több több, a kevesebb unalom.” – (Iris Apfel)

“A tökéletesség unalmas. Az öltözködés lényege, hogy a valódi énedet tükrözze, ne valami fals és perfeckionista képet.” – (Grace Coddington)

“A melegítőnadrág a veszteség szimbóluma. Elvesztetted az uralmat az életed felett, ezért vettél egy melegítőnadrágot magadnak.” – (Karl Lagerfeld)

“Szerintem a trendek szolgai követése elnyomja az egyéniséget. Épp ezért nem javaslom, hogy bedőlj akár egynek is. Legszívesebben betiltatnám magát a kifejezést is…” – (Patricia Field)Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.