Gyógyítsd meg a lelked 9 lépésben

Most estél át egy fájdalmas szakításon? A házasságod válságba jutott? Egy jó barátod a legnagyobb bajban fordított hátat neked? Lehetünk bármennyire is óvatosak, körültekintőek és tudatosak, időről időre összetörik a szívünket. Ettől senki nem képes megmenteni minket, és bármennyi erőfeszítést is teszünk, mi sem tudjuk elkerülni az elkerülhetetlent. Ilyenkor kicsinek, gyengének és sebezhetőnek érezzük magunkat.  more “Gyógyítsd meg a lelked 9 lépésben”

15 Audrey Hepburn idézet, ami feltölt, inspirál és erőt ad

Audrey Hepburn igazi ikon számomra. Megtestesíti a nagybetűs NŐt, az eleganciát, a tartást, ami manapság mintha elveszett volna. Bájos, mégsem kislányos. Van benne valami plusz. Heti kedvencnek 15 idézetet hoztam Tőle, ami engem sokszor erővel tölt el, inspirál és kitartást ad, amikor a legnagyobb szükségem van rá.  Ő még tudta, miben rejlik a szépség vagy, hogy mitől nő egy nő. Elképzelése az életről szerintem zseniális, pozitív, kedves gondolatai pedig melengetik a szívem. Szeretem olvasni őket, remélem Te is örömmel teszed majd.

more “15 Audrey Hepburn idézet, ami feltölt, inspirál és erőt ad”

13 inspiráló idézet különleges nőktől nőknek, ami segít növelni az önértékelésed

Az alábbi gondolatokra érdemes odafigyelni! Motiválnak, erőt adnak, és segítenek felülkerekedni a félelmeinken. Mert ahhoz, hogy elérd, amit szeretnél bátorságra van szükség. Távolíts el magad körül minden olyan hátráltató tényezőt, amely csak egy kicsit is azt sugallja, hogy nem fog sikerülni. Helyette vedd körül magad az alábbi támogató gondolatokkal. more “13 inspiráló idézet különleges nőktől nőknek, ami segít növelni az önértékelésed”

6 apróság, amivel emlékezetessé teheted a hétköznapjaidat, és nem kerül semmibe

Vannak az életben tökéletes pillanatok, amikor tisztán érezzük, minden úgy van, ahogy lennie kell. Olyan ez, mintha hirtelen tisztán látnánk. Ilyenkor minden egyértelmű, és nem merülnek fel bennünk gyanús kérdések önmagunkkal és a világgal kapcsolatban. Csakhogy ezek a pillanatok nagyon rövidek, és sokszor öntudatlanul éljük meg őket, mégis amikor visszaemlékezünk rájuk, mosolyt csalnak az arcunkra, és bearanyozzák a napunkat.  more “6 apróság, amivel emlékezetessé teheted a hétköznapjaidat, és nem kerül semmibe”

Vicces illusztrációk a női lét sokszínűségéről

Megtalálni a nőiességünket és elfogadni önmagunkat nem mindig egyszerű, de a humor ebben is sokat segíthet. Egy olyan világban, ahol a tökéletesség dívik, fontos, hogy meg tudjuk különböztetni a valódit, a kamutól. Mert ha tiszta rálátásod lesz a világ valóban értékes felére, a hibákon vagy az érzelmi kilengéseken is jókat tudsz majd mosolyogni. Ez a belga illusztrátor lány remekül fogja meg rajzaival a lényeget. more “Vicces illusztrációk a női lét sokszínűségéről”

6 fontos lépés, hogy olyan helyen dolgozz, amit valóban szeretsz

Mostanában többször tapasztaltam, hogy a munka fogalma összefonódik az emberek fejében azzal, hogy robotolni kell. Nincs is rosszabb, mint felkelni reggelente, unottan munkába menni és egész nap azt várni, hogy vége legyen. Lássuk be a legideálisabb az lenne, ha a munka nem egy folyamatos küzdést jelente a pénzért, amiből természetesen mindannyian élünk, hanem valami örömforrást adna a hétköznapokban. Persze életünk legjobb állásában is okozhat nehézséget vagy lehet számunkra éppen valamiért teher, de mivel más a hozzáállás ilyenkor, máshogy is éljük ezt meg.  more “6 fontos lépés, hogy olyan helyen dolgozz, amit valóban szeretsz”

Imádnivaló, kreatív ötlet: Készíts szúnyogirtó gyertyát citronellaolajból és friss rozmaringból

Ezzel a saját készítésű úszógyertya kompozícióval  nemcsak hangulatot csempészhetsz az estédbe és az asztalodra, de a szúnyogokat is távol tarthatod tőle. Kerti partyk, esti fröccsözések, hangulatos nyári éjszakák elengedhetetlen kelléke. more “Imádnivaló, kreatív ötlet: Készíts szúnyogirtó gyertyát citronellaolajból és friss rozmaringból”

Page 1 of 13
1 2 3 13