Imádnivaló, kreatív ötlet: Készíts szúnyogirtó gyertyát citronellaolajból és friss rozmaringból

Ezzel a saját készítésű úszógyertya kompozícióval  nemcsak hangulatot csempészhetsz az estédbe és az asztalodra, de a szúnyogokat is távol tarthatod tőle. Kerti partyk, esti fröccsözések, hangulatos nyári éjszakák elengedhetetlen kelléke. more “Imádnivaló, kreatív ötlet: Készíts szúnyogirtó gyertyát citronellaolajból és friss rozmaringból”

Ehető virágcsokrok – Te hallottál már róluk? 

Ha nem szeretsz vágott virágot ajándékozni, mert sajnálod, hogy néhány napon belül elhervadnak a szálak, szeretteidet meglepheted egy káprázatos, ehető virágcsokorral is. Egy ilyen csokor nemcsak különleges meglepetés, de egy-két hétig is gyönyörködhetsz benne anélkül, hogy veszítene a frissességéből, és ha kedvet kapsz hozzá, még meg is eheted. Biztos lehetsz benne, egy ilyen csokorral bármilyen eseményt különlegessé tehetsz. more “Ehető virágcsokrok – Te hallottál már róluk? “

Vicces illusztrációk arról, milyen kutyával az élet

Nagyon kedvelem Yaoyao Ma Van As illusztrációit, mindig jókedvre derítenek. Múltkor elég sok kutyás kép akadt elém, ezért arra gondoltam, összeállítok egy sorozatot arról, miért is jó, ha az ember kiskutyájával töltheti a mindennapjait. Kedvenc háziállataink sokat taníthatnak nekünk, sok örömöt hoznak az életünkbe, na meg persze vicces helyzetekbe is keveredhetünk velük.

more “Vicces illusztrációk arról, milyen kutyával az élet”

A tökéletes esküvő 4 kelléke

Ha életed szerelme rád talált, és már a lánykérésen is túl vagytok, eljött az esküvőszervezés ideje. Esküvőt szervezni pedig nem könnyű dolog, és azzal is kalkulálnod kell, hogy partnered nagy valószínűséggel a szervezés oroszlánrészét rád fogja bízni. A legjobb, amit tehetsz, ha idejében nekikezdesz, és átgondolod, melyek azok a kellékek, amelyek segítségével felejthetetlenné teheted a nagy napot.  more “A tökéletes esküvő 4 kelléke”

Dr. Csernus Imre: “Az emberek fontos mondatokat nem ismernek, amelyek befolyásolják az életüket”

“Harcos az, aki megoldja a félelemmel teli helyzeteit” – Kedden reggel Dr. Csernus Imre legújabb könyvének sajtóbemutatóján jártunk a Hadik kávéházban. A harcos “életrajz és lélekrajz” önéletrajzi könyv, ami nemcsak nekünk, de rólunk is szól. Útikalauz belső békénk megtalálásához.  more “Dr. Csernus Imre: “Az emberek fontos mondatokat nem ismernek, amelyek befolyásolják az életüket””

13 meghatározó mondat Kurt Vonneguttól, ami mellett nem mész el szó nélkül

Az élet nem mindig fenékig tejföl, és az is megesik néha, hogy legendás hurráoptimizmusom is cserben hagy. Ilyenkor csak arra vágyom, hogy jól kipanaszkodjam magam. Mert van az a helyzet, amikor más nem segít. Vagy mégis? Vigasztalhatatlan helyzetekben szívesen fordulok egyik kedvenc írómhoz és cinikusomhoz, Kurt Vonneguthoz. Mert vannak emberek, akiknek szavai nagy hatással vannak ránk. Van, hogy egy-egy jól irányzott mondat többet ér, mint bármilyen jótanács. Segít kimozdítani egy beragadt helyzetből. Kurt Vonnegut cinizmusba burkolt humora teljesen megfelelő védekezési mechanizmus. Szükséges a túlélésünkhöz, orvosság, amelynek nincsenek káros mellékhatásai.  more “13 meghatározó mondat Kurt Vonneguttól, ami mellett nem mész el szó nélkül”

Page 1 of 12
1 2 3 12