Energiaszegényen indul a január? 10 motiváló idézet, hogy az idei év végre neked dolgozzon

Új év, új élet, így szól a mondás, mégis a január az a hónap, amikor a legtöbben úgy érezzük, kifogytunk a szuflából. Minden energiánkat arra összpontosítottuk, hogy varázslatossá tegyük az év végét, így nem csoda, ha 2019 első heteiben ahelyett, hogy az új céllkitűzéseinken dolgoznánk ürrességen és kimerültségen kívül mást nemigen érzünk. Pedig minden csak elhatározás kérdése. 

Mostantól úgy gondolj a januárra mint egy csodaszép napfényes reggelre, ami ezernyi lehetőséget tartogat. Tudatosítsd magadban, hogy 2019-ben bármi megtörténhet, csak engedd el az előítéleteidet és legyél nyitott az újra. 

Nevess többet, szeress szenvedélyesen, ölelj erősen. Lásd meg a jót másokban és önmagadban is. Találd meg a varázslatot a mindennapjaidban, és soha ne sajnálkozz azon, amin már nem tudsz változtatni. Ha pedig nehéz napokon kételkedni kezdenél a szupererődben, csak kérdezd meg magadtól: “Mit tennék, ha nem lenne bennem félelem?” Ha már tudod a választ, ne kételkedj semmiben, csak menj, és valósítsd meg az álmaidat. 

Inspirációul pedig olvasd el ezt a 10 erőt adó idézetet, amely segít, hogy ez idei évben kihozd magadból a maximumot és önmagad legjobb változata legyél.

1. “Lehet, hogy a következő éved tele lesz varázslattal, álmokkal és jófajta őrültséggel. Remélem olvasol majd pás remek könyvet, és csókolózol valakivel, aki gyönyörűnek lát, és nem felejtesz el valami művészit alkotni – írni, rajzolni, építeni, énekelni vagy élni, ahogy csak tudsz. És azt remélem, valahol a következő évben egyszer csak meglepődsz önmagadon.” (Neil Gaiman)

2. “A győzni akarás mit sem ér, ha nincs meg az akaraterőnk a felkészüléshez.” (Juma Ikangaa)

3. “A kiváncsiság egyeseket arra késztet, hogy felfedezzék Amerikát, másokat meg arra, hogy az ajtó mögött hallgatózzanak” (Jose Maria Eca)

4. “A siker titka, hogy megtanuld, hogyan használd fel a fájdalmat és az örömöt ahelyett, hogy a fájdalom és az öröm használna ki téged. Ha ezt megtanulod, te tartod kézben az életedet.” (Anthony Robbins)

5. “Mikor az ember leírja a céljait, a célok egyszeriben kikristályosodnak, és megfoghatókká válnak. Létrehozol valamit, amit bármikor a kezedbe foghatsz és olvasgathatsz. Ha nem írod le céljaidat, akkor a célok csupán kívánságként, vágyálomként élnek benned. Nincs bennük energia.” (Brian Tracy)

6. “Nyitott szemmel kell járni, és észre kell venni mindazt, ami bátoríthat. Keress olyan embereket, akik már elérték azokat a célokat, amelyeket te tűztél ki magad elé. Ha olyanokkal találkozol, akiknek ez nem sikerült, fogadd meg, hogy te jobban fogod csinálni! Képes vagy rá!” (Daryl Bernstein)

7. “A vágyak nem azonosak a kívánságokkal. A kívánságban van akarat, tett és tudás; amit az ember valóban kíván, azt meg is teszi. Ha valamire vágyunk, de nem tesszük meg mindazt, amire a vágy teljesüléséhez szükség lenne, ez azt jelenti, hogy noha vágyunk rá, valójában nem kívánjuk a dolgot. Az igazi kívánságok tehát mindig teljesülnek, mégis rendszerint olyan közérzettel élünk, mintha minden a vágyaink ellenére történne.” (Pressing Lajos)

8. “Az élet mindent megad neked, amire csak szükséged lehet. Csakis rajtad múlik, mit hozol ki belőle! És ugyanígy, mindent elvesz, amire szükséged van ahhoz, hogy – akár iszonyú fájdalom árán is – megtanuld azt, amit tudnod kell.” (Robert Lawson)

9. “Sosem az előttünk álló kihívások jelentik a valódi problémát. A probléma az, ha nem hisszük el, hogy le tudjuk küzdeni ezeket. A kétségeink, démonaink, korlátaink legyőzésének kulcsa, ha bizonyosak vagyunk benne, hogy azt tesszük, amit kell. Ha bizonyosság van bennünk, akkor nemcsak képesek vagyunk rá, hanem meg is csináljuk.” (Yehuda Berg)

10. “Nem arra buzdítalak, hogy “legyél pozitív”, hanem arra, hogy tanulj meg szüntelenül kreatívnak és alkalmazkodónak lenni. Nem arról van szó, hogy nem is olyan nagy baj ez. Hanem arról, hogy jól is ki lehet ebből jönni.” (Ryan Holiday)

Neked hogy indult a január, van kedved megosztani velünk?Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.