Így indulj el a vágyaid felé! – A kicsi bordóvörös

Összetörték a szívem. Gondolom veled is megesett már. Ez esetben mit teszek? Megmondom. Lelki zűrök esetére van egy instant megoldásom, afféle gyorssegély, ami mindig beválik. Zűrzavaros időkben szívesen bújok a legcsinosabb ruhámba. Ösztönzőleg hat rám. Ez éppen elegendő ok arra, hogy a lehető legjobb formába hozzam magam. Növeli az önbizalmam, és tettekre sarkall. Ezzel is jelzem önmagam és a külvilág felé, hogy elismerem a probléma létezését, bátran szembenézek és megbirkózom vele.

Ez mindamellett hogy felszabadító, elképesztően megterhelő tud lenni. Egy pillanatra elfogott a kétségbeesés. Azután tiszta fejjel átgondolva a történteket eszembe jutott valami, amitől máris jobban éreztem magam. Mindig van választásom. Csak hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla. Az, hogy az adott helyzetet hogyan értelmezem, és hogyan jövök ki belőle, csakis a hozzáállásomon és elhatározásomon múlik. Az igazi rombolást nem a történtek okozzák, hanem az, hogy nem a megfelelő módon tekintünk önmagunkra egy ilyen helyzetben. Így hát döntöttem. Mindvégig szeretettel fordulok önmagam felé. Legyen a helyzet bármennyire is nehéz, időt hagyok a feldolgozásra, jobban figyelek a szükségleteimre és hallgatok megérzéseimre.

Mert az újratervezéshez három dolog szükséges. Higgadtság, idő, és egy tökéletes ruha. 

Így nem véletlenül esett a választásom a kis bordóvörös ruhára. Éppen ideális, hogy elinduljak benne a vágyaim felé. Bordóvörös, pompás. A szerencse és az öröm színe. Csak mostanában fedeztem fel magamnak. Ha tetszeni és látszódni akarsz viselj bordót. Mert mikor máskor lenne erre a legnagyobb szükség, mint nehéz időkben. Fiatalos és romantikus, ráadásul pöttyös. Nőies és kislányos egyszerre. Ajándékba kaptam, meglepetésnek szánták, ezért még inkább kedves a számomra. Első ránézésre tudtam, számos bonyodalmon és válsághelyzeten segít még át a jövőben. Ha a kis bordót viselem, mindig egy kicsivel jobban érzem magam. Életerőt sugároz. Erőt, határozottságot, vitalitást. Most  mindháromra szükségem van. És ez esetben még a kiegészítőktől is eltekintek, hagyom, hogy a ruha érvényesüljön, és megtegye a maga hatását.

 

 One thought on “Így indulj el a vágyaid felé! – A kicsi bordóvörös

  1. Tatjana

    Hasonló cipőben… Jó ötlet, köszönöm! 🙂

Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.