Inspirálódj: 2017 legjobb Bob frizurái

Ha szépségápolásról van szó, a francia nőktől már eddig is sokat tanulhattunk. De ha csak egyetlen dolgot említhetnék, amit érdemes ellesni tőlük, az a frizurájuk. Oh, az a tökéletesen kócos frizura, amire csak a francia nők képesek. De igaz ez? Megnyugtatlak. Nem kellenek “francia gének” ahhoz, hogy neked is egyszrre drámai és elbűvölő frizurád legyen. Mindez a tökéletes hajvágáson múlik. Csak egy jó fodrászra és némi elszántságra lesz szükséged.

Időről időre érdemes megújulni, és ez a frizurádra is érvényes. Ha bizonytalan vagy, érdemes a bubi fazont választanod. Sosem megy ki a divatból, és a hosszú hajjal sem kell tovább bajlódnod. A bubi frizurát, legyen az rövid, vagy vállig érő változat, egy körkefe segítségével te is könnyen beszáríthatod. És tudod mi a legjobb benne? Ezerféleképpen variálhatod. Hordhatod frufruval, vagy anélkül, középen vagy oldalt elválasztva, egyenesre kihúzva, kislányos hullámokkal, vagy egészen göndören is.

Arra az esetre, ha még mindig bizonytalan lennél, összegyűjtöttem neked néhány inspiráló képet. Ne hezitálj, vágj bele. A fazon klasszikus, de egyedivé te varázsolod. Meglátod, imádni fogod! Csak arra kell figyelned, hogy kiválaszd az arcodhoz megfelelő hosszt. A Barettet meg bátran elfelejtheted…

1. Long bob frufru nélkül

Ha félsz a teljesen rövid hajtól, érdemes ezt a fazont választanod, amely legalább a válladig ér. Ha a későbbiekben meggondolnád magad, rövidebbre még mindig vágathatod. Hordhatod átlapolva, hajtsd a hajad lazán egyik oldalról a másikra, vagy középen elválasztva.

2. Long bob frufruval

Elképzelni sem tudok franciásabbat, mint a frufru és a szelíden hullámos, vállig érő haj. A frufrudat le is növesztheted, érhet egy kicsivel a szemöldököd felé, vagy el is takarhatja azt.

3. Short bob frufru nélkül

Ha szereted a rövid hajat, ezzel a fazonnal nem nyúlhatsz mellé. Próbáld ki bátran az extrémebb színeket. A pasztell most igazán csábító.

4. Short bob frufruval

A rövid fazon növeli a hajad volumenét, és finoman hangsúlyozza a nyakat. A frufru legalább 5 évet fiatalít a megjelenéseden. Miért maradnál le róla?

Fotó: Itt, Itt, Itt, Itt, Itt, Itt, Itt, Itt, Itt, Itt, Itt, Itt, Itt


Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.