13 meghatátorzó mondat Kurt Vonneguttól, ami mellett nem mész el szó nélkül

Az élet nem mindig fenékig tejföl, és az is megesik néha, hogy legendás hurráoptimizmusom is cserben hagy. Ilyenkor csak arra vágyom, hogy jól kipanaszkodjam magam. Mert van az a helyzet, amikor más nem segít. Vagy mégis? Vigasztalhatatlan helyzetekben szívesen fordulok egyik kedvenc írómhoz és cinikusomhoz, Kurt Vonneguthoz. Mert vannak emberek, akiknek szavai nagy hatással vannak ránk. Van, hogy egy-egy jól irányzott mondat többet ér, mint bármilyen jótanács. Segít kimozdítani egy beragadt helyzetből. Kurt Vonnegut cinizmusba burkolt humora teljesen megfelelő védekezési mechanizmus. Szükséges a túlélésünkhöz, orvosság, amelynek nincsenek káros mellékhatásai.  more “13 meghatátorzó mondat Kurt Vonneguttól, ami mellett nem mész el szó nélkül”

Ezt viseld, ha esküvőre készülsz, és nem te vagy a menyasszony

Ha nyár akkor esküvői szezon, és ha ez még nem lenne elég, nyilvánosan is kijelenthetjük, a hétvégen lezajlott az év esküvője: Harry herceg és Meghan Markle szombaton összeházasodott. Így nem is csoda, az egész világ veünk együtt esküvői lázban ég. Nem beszélve arról, ha vendégként hivatalos vagy egyre. Ilyenkor joggal merül fel bennünk a kérdés: Mit vegyek fel? Noha ez a nap csak a menyasszonyról szól, mégis mi is szeretnénk felejthetetlen látványt nyújtani.

TIPP: A fehér az esküvői ruha miatt, a piros a menyecskeruha miatt a menyasszony színe. Ezeket semmiképpen ne visled! Ez a nap kizárólag a menyasszonyról szól.

Ha tanácstalan vagy a ruhaválasztás terén és az esküvői meghívón sem szerepel dress code, inspirációul összegyűjtöttünk neked 13 tökéletes outfitet, melyek közül bármelyiket fbátran elveheted egy esküvőre. 

1. Sárga ruha

Élénk színű ruhákat bátran viselhetsz, csak arra vigyázz, hogy ne öltözd túl a menyasszonyt. Egy sárga maxi ruha tökéletes választás lehet. Ezt Amal Clooney is jól tudta Harry herceg és MAghan Markle esküvőjé.

 

2. Pöttyös maxi dress

Pöttyöset minden alkalomra viselhetsz. Ha esküvőre mész, kombináld óriási kalappal. A látvány önmagáért beszél.

 

3. Hímzett virágos ruha

Éteri megjelenést kölcsönöz.

 

4. Szoknya felső kombó

Nemcsak ruhában gondolkodhatsz. A klasszikus szoknya felső páros is tökéletes választás.

 

5. Virágos maxi ruha csipke rátéttel

Nekünk a kedvencünk, te mit gondolsz?

 

6. Csipkében tetőtől talpig

Ha színes csipkét választasz, minden szempár rád szegeződik majd.

 

7. Overall

Ha nem szívesen viselsz szoknyát, válassz egy bővebb szabású elegáns overallt.

 

8. Ezüst maxidress

A metálos csillogás kedvelőinek!

 

9. Kimonó dress

Az idei szezon slágere! Válassz belőle virágosat, üde és nőies.

 

Te melyiket választanád? 

Fotó: Itt

 

 

1 hetes kihívás: Offline projekt

Jóllehet, az okostelefon sok esetben a segítségünkre van, néhanapján mégis jól jön egy kis szünet. Cikkünk segítségével tudatosíthatod az okostelefonnal kapcsolatos rossz szokásaidat, és szükség esetén megváltoztathatod azokat. Hogyha az ember összeszámolná azt az időt, amelyet az okostelefonja nyomkodásával tölt, elcsodálkozna, mennyi drága percet pazarolt már el az életéből. Ezek után nem is csoda, hogy sokszor az az érzésük, egy pillanatunk sincs önmagunkra. more “1 hetes kihívás: Offline projekt”

Page 1 of 40
1 2 3 40