Elmerülni önmagadban: Aqua Wellness terápia, amit neked is ki kell próbálnod

A víznek varázslatos, gyógyító ereje van. Összeköt minket a lelkünkkel. Már egy pillantás a tengerre vagy egy tóra a boldogság érzésével tölt el minket. Vízparton lenni mindig lélekemelő érzés. Amint ez ember a vízparton ül és a víztükröt nézi az egyszerre mély békét hoz a gondolataiba.  more “Elmerülni önmagadban: Aqua Wellness terápia, amit neked is ki kell próbálnod”

A sokoldalú farmerdzseki – 9 szuper tipp, hogyan viseld

Az hiszem, abban mindannyian egyet értünk, hogy a jó öreg farmerkabát még soha nem okozott csalódást. Gardróbunk legmegbízhatóbb darabja, amely minden évszakban és bármilyen alkalomra megállja a helyét. Oversize vagy egészen hosszú, rövid állású vagy pemplummal kombinált, patch work vagy pinekkel díszített, klasszikus sötétkék vagy színes, ha megtaláltad a stílusodnak megfelelőt 100 éves korodig viselheted.  more “A sokoldalú farmerdzseki – 9 szuper tipp, hogyan viseld”

Nem kell, hogy a félelem a mindennapjaid része legyen – Így leszámolhatsz vele

Élénk képzelőerővel rendelkezem és szeretem kiszínezni a történeteket, de olykor előfordul, hogy ezt az alapvetően kreatív képességemet számomra kedvezőtlen módon használom fel. Ilyenkor képes vagyok bármilyen negatív eseményt elképzelni, ami akármikor megtörténhet velem. És hiába ismerem fel, hogy a félelmeim által csak a lehetőségeimet korlátozom, egészen mostanáig mégsem találtam a módját, hogyan szabadulhatnék meg a felesleges aggodalmaimtól.  more “Nem kell, hogy a félelem a mindennapjaid része legyen – Így leszámolhatsz vele”

6 apróság, amivel emlékezetessé teheted a hétköznapjaidat, és nem kerül semmibe

Vannak az életben tökéletes pillanatok, amikor tisztán érezzük, minden úgy van, ahogy lennie kell. Olyan ez, mintha hirtelen tisztán látnánk. Ilyenkor minden egyértelmű, és nem merülnek fel bennünk gyanús kérdések önmagunkkal és a világgal kapcsolatban. Csakhogy ezek a pillanatok nagyon rövidek, és sokszor öntudatlanul éljük meg őket, mégis amikor visszaemlékezünk rájuk, mosolyt csalnak az arcunkra, és bearanyozzák a napunkat.  more “6 apróság, amivel emlékezetessé teheted a hétköznapjaidat, és nem kerül semmibe”

Kicsit adok, kicsit kapok – így kerül mérlegre a párkapcsolatunk 

Kapcsolatainkban is minden hullámzó, így érvényes itt is: egyszer fent, máskor lent. Néha mi teszünk többet vagy segítünk jobban a párunknak, máskor ő az, aki ezt megteszi, de ugyanez igaz a negatív érzésekre is. Van, hogy mi bántunk, de akad olyan is, hogy minket bántanak meg. Legalábbis így kéne, hogy működjön, ha rendben van a mérleg. more “Kicsit adok, kicsit kapok – így kerül mérlegre a párkapcsolatunk “

Tehénmeditáció – Ha hajlamos vagy a rosszkedvre, és sokszor ingerült vagy, neked is ki kell próbálnod!

Jellemző rád, hogy sokszor indokolatlanul dühös leszel, és úgy érzed, képtelen vagy uralkodni az érzéseiden? Könnyen felkapod a vizet és egy apró dolog is képes kihozni a sodrodból? A tehénmeditáció segítségével pillanatok alatt visszanyerheted belső nyugalmadat, és megőrizheted az irányítást önmagad felett. more “Tehénmeditáció – Ha hajlamos vagy a rosszkedvre, és sokszor ingerült vagy, neked is ki kell próbálnod!”

Vicces illusztrációk a női lét sokszínűségéről

Megtalálni a nőiességünket és elfogadni önmagunkat nem mindig egyszerű, de a humor ebben is sokat segíthet. Egy olyan világban, ahol a tökéletesség dívik, fontos, hogy meg tudjuk különböztetni a valódit, a kamutól. Mert ha tiszta rálátásod lesz a világ valóban értékes felére, a hibákon vagy az érzelmi kilengéseken is jókat tudsz majd mosolyogni. Ez a belga illusztrátor lány remekül fogja meg rajzaival a lényeget. more “Vicces illusztrációk a női lét sokszínűségéről”

Page 1 of 44
1 2 3 44