Felőrölnek saját belső konfliktusaid? 6 tipp, ami segíthet feloldani őket

Észrevetted már, hogy belső ellentmondásaink, nehézségeink kívül, a környezetünkben is megjelennek? Harcunk önmagunkkal egy-egy ellentétes gondolat kapcsán sokszor a körülöttünk lévő személyekben, konfliktusainkban elevenedik meg. Ami bennünk zajlik, tükörként körénk vetül és nem is tűnik el, amíg meg nem oldjuk ezeket.  more “Felőrölnek saját belső konfliktusaid? 6 tipp, ami segíthet feloldani őket”

Megvan a szezon kedvenc IT ruhája, amit te is könnyen beszerezhetsz

A párizsi divathetek fotóit végignézve megvan a szezon új IT ruhadarabja. A street style fotókon még nem köszön vissza, és a pinterest sem bővelkedik ilyen képekben, viszont a párizsi divathetek kifutója tele volt velük, és van egy jó hírem! Még csak most kezd beszivárogni a köztudatba, ám a minap, amikor beugrottam a Zarába, úgy láttam, már árulnak hasonlót.  more “Megvan a szezon kedvenc IT ruhája, amit te is könnyen beszerezhetsz”

15 kérdés, ami segít megtalálni a saját stílusod

Még nem találtál rá az egyéni stílusodra vagy csak szeretnél olyan ruhákba bújni, amelyek jobban kifejezik a személyiséged? Ha nem tudod hogyan kezdj hozzá, és csak abban vagy biztos, hogy feleslegesen nem szeretnél pénzt kiadni olyan darabokra, amiket a későbbiekben mégsem veszel fel, mert nem érzed a magadénak, tedd fel ezt a 15 kérdést, mielőtt vásárolni indulsz. more “15 kérdés, ami segít megtalálni a saját stílusod”

Page 1 of 47
1 2 3 47