1 hetes kihívás: Offline projekt

Jóllehet, az okostelefon sok esetben a segítségünkre van, néhanapján mégis jól jön egy kis szünet. Cikkünk segítségével tudatosíthatod az okostelefonnal kapcsolatos rossz szokásaidat, és szükség esetén megváltoztathatod azokat. Hogyha az ember összeszámolná azt az időt, amelyet az okostelefonja nyomkodásával tölt, elcsodálkozna, mennyi drága percet pazarolt már el az életéből. Ezek után nem is csoda, hogy sokszor az az érzésük, egy pillanatunk sincs önmagunkra. more “1 hetes kihívás: Offline projekt”

Rosszul viseled a kritikát? Így könnyen megküzdhetsz vele 

Nehezen kezelem a kritikát, és azt hiszem, ezzel nem vagyok egyedül. Hogy miért? Mert építő jellegű kritika nem létezik. Kicsit olyan ez, mint amikor gyermekkorodban fogócska közben szánt szándékkal ellökött egy pajtásod, és te csúnyán lehorzsoltad a térded a betonon. A minket ért kritikát sem lehet sérülésmentesen megúszni. Destruktív és ártó szándékú. Egy olyan versenyhelyzetet feltételez, ahol mi maradunk alul. Mint minden támadás, a kritika sem cselekvésre, sokkal inkább ellenállásra ösztönöz, éppen ezért nem visz minket előre. Nem is meglepő, hogy hajlamosak vagyunk piszkálódásként megélni.  more “Rosszul viseled a kritikát? Így könnyen megküzdhetsz vele “

8 jel, hogy a lelki társadra bukkantál

Nehéz megfogalmazni, mitől lesz valaki igazán fontos nekünk. Vannak azonban olyan kötelékek, amikről ha nem beszélünk is tudjuk, hogy léteznek. Nemcsak a Szerelmünk lapjaiban egészítik ki egymást a szereplők, a való életben is megtörténik, hogy megtalálod azt az embert, aki pont a párja a lelkednek. De hogy honnan tudod, hogy a lelki társadra bukkantál?  more “8 jel, hogy a lelki társadra bukkantál”

7 dolog, amit feltétlenül tudnod kell a szerelemről

Szerelem, egyetlen szó megannyi érzelem, és mivel a legtöbben már túl vagyunk életünk első nagy csalódásán, megtanultunk óvatosan bánni vele. Hisszük ezt egészen addig, amíg újra szerelembe nem esünk. A tét nagy, a szívünket visszük vásárra, játékszabályok nincsenek. Mégis jobb, ha ezzel a néhány aprósággal tisztában vagy, mielőtt ismét betoppan az életedbe valaki igazán különleges. Noha szívtörés ellen nincsen ellenszer, mégis segíthet megérteni, miért veszítetted el már sokadszorra olyan könnyedén a józanabbik feled. more “7 dolog, amit feltétlenül tudnod kell a szerelemről”

Page 1 of 10
1 2 3 10