Kevésnek érzed magad? Így fogadd el a nőt, aki vagy

Minden probléma abból ered, ha nem szereted magad eléggé, a lelki béke pedig ott kezdődik, ahol az önmarcangolás véget ér. Amikor mindenestől elfogadod magad. Úgy ahogy vagy. Tudod, mint Mark Darcy Bridget-et. Te vajon szereted magad eléggé?  Képes vagy elfogadni magad a múltad összes tévedésével és kudarcával együtt? Vagy bizonyos helyzetekben még mindig kevésnek érzed magad, ezért inkább elzárkózol, és falakat építesz magad köré? 

Legyél jó önmagadhoz! Nézz bele a tükörbe és mondd el ezt magadnak minden nap: Elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok. Elfogadom a testem, a megjelenésem, a múltamat, a jelenemet, az érzéseimet. Mindent, ami pillantanyilag körülvesz, amit önmagam számára teremtettem. Értékes és szerethető ember vagyok. Se túl sok, se kevés. Éppen elég.

Hidd el végre, minden jót megérdemelsz! Úgy vagy jó, ahogy vagy. Ne akarj tökéletes lenni. Senkinek és semminek nem kell megfelelned. Hányszor gondoltál már arra, “feladom, képtelen vagyok végigcsinálni, ehhez én kevés vagyok”? Az ilyen, és ehhez hasonló kijelentéseiddel fosztod meg magad a lehetőségeidtől. Éppen ezért, ne ragaszkodj tovább a korlátaidhoz. Ahhoz, hogy megváltoztasd az életed, belül kell megváltoznod. Ha azt akarod, hogy elfogadjanak és szeressenek, először neked kell elfogadnod és megszeretned önmagad. Békülj ki magaddal, bánj jól a testeddel, és többé ne hasonlítsd magad senkihez. Ismerd fel a saját szépséged.

Nincs olyan, ami ne sikerülne, ha igazán akarod. Minden lehetőséged megvan, hogy önmagad lehess!Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.