Kívánságlista – őszi gardróbfrissítés

Igaz, hogy odakint még szuper az idő, de hogy mégse érjen teljesen váratlanul, ha ténylegesen beköszönt az ősz, Julcsával elhatároztuk, nyakunkba vesszük a várost és frissítünk a tavalyi ruhatárunkon. Beszerzünk néhány alapdarabot a hűvösebb időkre. A rekkenő hőségben kézenfekvő megoldásnak tűnt, ha nem kapkodjuk el a dolgot, és  mielőtt még belevetnénk magunkat a nagy vásárlásba, beülünk egy hatalmas adag kávéra, mondjuk a Smúzba.

fullsizerender-370

fullsizerender-351

fullsizerender-352

Virág, kávé, stílus. Itt minden adott egy kötetlen beszélgetéshez. Meg amúgy sem árt, ha még beszerzőkörútunk előtt racionálisan átgondoljuk, mire van ténylegesen szükségünk. Ahogy fogyott a kávénk, úgy ragadott magával minket a hely különös hangulata. A megbeszélésből bizalmas beszélgetés lett. Ahogy ez nálunk lenni szokott, kifutottunk az időből, és fényévekre távolodtunk még a vásárlás gondolatátol is. Egyébként is, miért bonyolódnánk ebben a nagy melegben egy bonyolult, véget nem érő shoppingtúrába ahelyett, hogy tovább élveznénk  a virágillat és a kávé nem mindennapi találkozását. Az járt a fejemben, hogyan lehetne megúszni ezt a nagy bevásárlókörutat. Különben is, ilyen hőségben lehetetlenség meleg holmit vásárolni.

fullsizerender-357

Szükségem van egy mentő ötletre. Megvan! Mi lenne, ha végeznék egy kísérletet. Az egyetlen Nike cipő kivételével, amivel már egyébként is jó ideje szemezek, nem veszek semmi mást, és ehhez válogatok össze néhány lehetséges outfitet a már meglévő ruhatáramból. Ezzel sikerült is a kívánságlistámat egyetlen elemre redukálni.fullsizerender-363A koncepció a következő.

Amint hazaértem, elpakolom az összes nyári holmimat, csak azokat hagyom elöl, amelyek egy szempillantás alatt ősziesíthetők.

fullsizerender-339

Megválok azoktól a daraboktól, amiket évek óta nem hordok, vagy már elnyűttem.

Aztán végiggondolom mi az amire valójában szükségem lehet, és még hiányzik a gardróbomból. Camel coat, bőrdzseki, blézer, párka, kötött pulcsik, gyapjúsál, bőrszoknya és nadrágok tucatjával. Bokacsizma, Ankle-boot, Oxford cipő és megannyi sneakers. De egy újabb sportcipő mindig jól jön, nem igaz? 

Meg is van! A Nike Internationalist modellje tökéletes utcai viselet. Pontosan ez az, amire vágytam. Szerelem első látásra. Annyira rózsaszín, némi bordó beütéssel,  a sarkánál lehelletnyi türkisszel kombinálva. Játékos, könnyed, üde, elegáns. Szeret látszódni.

fullsizerender-366

fullsizerender-369

fullsizerender-367

Hazafelé halványan azért átfut az agyamon, egyáltalán beleillik ez a modell a ruhatáramba? Azt mondják, csak akkor fektess be egy újabb darabba, ha legalább 4-5 szetteddel is kombinálhatod. Meggyőzöm magam. Természetesen igen.

A szettek pedig önmagukért beszélnek. 

fullsizerender-373

fullsizerender-374

 

fullsizerender-372

fullsizerender-377Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.