Pozitív gondolkodás 1×1 – Így használd helyesen! 

Felmerült már benned a kérdés, mi értelme van a pozitív gondolkodásnak? A legtöbb ember, ha csak meghallja, hogy “pozitív gondolkodás”, azt a valóság tagadásának, egyszerű szélhámosságnak gondolja. Azt mondják, aki pozitívan gondolkodik, az csak légvárakat épít magának.

Jobb hogy a valóságot úgy nézzük ahogy van, és a negatív élményeket is tudomásul vesszük. És ez így is van. A pozitív gondolkodás, hogyha az ember nem helyesen használja, negatívan is hathat. Azonban csak abban az esetben, ha a pozitív gondolkodással görcsösen próbálsz valamit elfedni vagy egyáltalán nem tudomást venni róla. De másként is csinálhatod.

A pozitív gondolkodás 1×1-e. Így használd helyesen! 

1. Fogadd el a helyzetet úgy ahogy van. Minden változás itt kezdődik el.

2. Ebből az álláspontból kiindulva figyelmedet irányítsd a helyzet pozitív aspektusaira. Pontosan ez jelenti az igazi optimizmust és pozitív gondolkodást. 

Legyen a kiidndulópontod, hogy elfogadod ami van, méghozzá 100%-ban. Amíg nem akarod figyelembe venni amiben vagy, és elnyomod magadban a valóságot, addig nem is tudod azt megváltoztatni. 

És most adja magát a kérdés: Hogyan csináld mindezt? A válasz erre egészen egyszerű: Nincs más választásod. 

A világ és benne a te helyzeted éppen olyan, amilyen. Próbálhatsz vele harcolni, ezzel azonban egyiken sem sokat változtathatsz. Fogadd el a valóságot olyannak amilyen, annak tudatában, hogyha ez ellen kűzdesz ami van, az csak energiát vesz el tőled, és egy centiméterrel sem jutsz tovább. 

Azáltal, hogy elfogadtad a helyzetedet, sok negatív gondolatod magától feloldódik, és pozitívvá válik. A boldogság kulcsa az elfogadás. Ha eljutottál idáig, szabadon dönthetsz afelől, hogyan élj tovább ezzel a helyzettel. Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.