5 program, ami feltölt energiával, ha szomorú vagy

Hiszem, hogy van értelme megélni nemcsak azt ami jó, de azt is, ami fáj. Viszont nem kell, hogy beleássuk magunkat az önsajnálatba azért, mert épp valami nem úgy jött össze, ahogy azt szerettük volna. 

Arra gondoltam, összeszedek pár olyan programot, ami segíthet, ha rossz kedved van. És ne aggódj, a barátnőimet is kikérdeztem, így tényleg a legjobb dolgokat írtam össze Neked:

Egy nap elvonulás a Day Spa-ba

Lehet épp bármennyire rossz, egy nap a fürdőben, kényeztető masszázzsal és egy kis pezsgőfürdővel tuti kikapcsol majd! Így könnyen el tudod engedni, ami bánt és frissen, harmóniában tudsz nekikezdeni majd a következő napnak. Ha úgy jobban élvezed, szerezz be egy barátnőt a programhoz.

 

Vissza a természetbe

Fontos a természet közelsége és az, hogy hagyd otthon a mobilod is! Ez maximálisan segít kikapcsolni, a friss levegő jót tesz az egészségednek, a mozgás pedig  oxitocint szabadít fel. A boldogsághormon nem árt az ilyen helyzetekben.

Újulj meg

Egy nehéz időszakban hatalmas erőt tud adni, ha kicsit változtatsz a külsődön. Fesd be a hajad, próbálj ki valami új frizurát vagy vágass magadnak frufrut!

 

Legyél azzal, akit a legjobban szeretsz

Ha ez a családod, akkor tölts velük időt, ha a barátnőd  vagy a barátod, akkor vele, ha pedig a kiskutyád, akkor vidd el sétálni. Fontos, hogy szeresd magad, de teljesen rendben van, ha néha visszacsatolást is vársz egy ilyen helyzetben. Meglátod, segíteni fog!

Csinálj valami olyat, ami felszabadít

Tereld el a figyelmed azzal, hogy visszamész gyerekbe! Hintázz, színezz vagy fess! Hallgass zenét és táncolj rá! Kapcsold ki az agyad és élvezd, ahogy felszabadítod magad a gondolataid alól!

 

+1

Töltsd fel a csokikészleted és nézd meg újra a kedvenc sorozatod

Kár lenne tagadni, mennyire tökéletes megoldást nyújt a csoki és a kedvenc sorozat egy ilyen helyzetre. Ha azonban két napnál tovább maradnál ebben az állapotban, térj át az első öt pontra, nehogy befordulj vele!

 

Fotó: Yury Orlov


Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.