Randevú

A randi minden nő életének fontos része. És ez független attól, hogy van-e éppen melletted valaki, vagy nincs. Legyen barátod, férjed, vagy legyél szingli, teljesen mindegy. Már a két és fél éves unokaöcsém is tudja, hogy: „Anya és Apa most elmentek randizni!” Legutóbbi alkalommal már ő sem tétlenkedett. Mi ketten is randiztunk a játszótéren, amíg a szüleinek adtunk pár óra kimenőt. Hiszen tudja, anyának és apának szüksége van arra, hogy néha időt szánjanak egymásra. És mivel ő is szokott randizni menni, nem csak velem, hanem az anyukájával is, pontosan tudja azt is, milyen jó is az. Abban bízom, ha majd egyszer nagyobb lesz és randizni visz más lányokat is rajtunk kívül, tudni fogja, hogyan kell egy nőt levenni a lábáról. Persze nem kell mondanom, sokszor már most is tudja..

Egy randira készülni felemelő érzés. Igazság szerint még az sem számít, első alkalomról van-e szó. Hiszen egy nő a nyolcszázhuszonötödik randin is egy nő, aki sugározni szeretné mindazt a harmóniát és teljességet, ami benne lakozik. Aki el szeretné csábítani a férfit, aki randizni hívta. Aki szeretné élvezni nőiességének minden lehetséges vonulatát. A randi adja és hozza vissza a szikrát, a tüzet. Ez az, ami megadja mindazt a pluszt, amit egy hosszú távú kapcsolatnál idővel megszokunk. Ez a varázs. Egy-egy ilyen pillanat vissza tud röpíteni minket az időben, és olyan érzéseket ad, mintha újra tinik lennénk. Arra a pár órára kicsit talán még a gyerekkorban hallgatott mesék is „valóra válnak”.

randevu keszulodes

A kedvenc részem a készülődés. Az apró részletektől kezdve az utolsó simításokig. Amikor még az utolsó utáni pillanatban rájövök, hogy elfelejtettem ráhúzni a körmömre a plusz egy réteg lakkot. Vagy amikor beugrik, az ajtón kilépve, hogy a másik cipőmmel jobban nézne ki ez a szettem. Szeretem azt is, hogy ilyenkor időt adok magamnak. Foglalkozom a “PI” – vel. Hogy mi a “PI”? A kínaiak Szent Könyvének egy képjele. A sugárzó szépségé.

 

„A legtöbb ember tudja, hogyan nézzen ki jobban felszínes kikészítéssel, sminkkel, de kevesen tudják magukat igazán szépíteni személyiségük és erényük csiszolásával, javításával. Az önműveléssel foglalkozók a külső kellemet összekötik a belső szépséggel. Ez az igazi szépség, amelyre törekednek.”

/ Ni Hua- Ching: I Ching – A változások könyve és a változatlan igazság/

 

Ez a PI. „Díszítés, szépítkezés, ékesség.” Egység. Kívül és belül egyaránt. Szánj magadra időt a randevú előtt, készülődés közben tedd be a kedvenc zenédet és egyszerűen csak érezd jól magad a bőrödben. Tudod: Úgy, ahogy vagy.

randevu keszulodes

Mi az, amit semmiképpen ne feledj?

  • Kezdjük az elején! Nagyon fontos, hogy a kedvenc fehérneműd legyen rajtad, hiszen minden egyes részlet számít ilyenkor. Így fogod igazán magabiztosnak és szexinek érezni magad!
  • Figyelj a részletekre! Legyen ápolt a kezed, fesd ki a körmöd, vagy menj el a randi hetén manikűröshöz. Nekem a piros a kedvencem, nincs mit tenni. Olykor előjön lázadó énem és váltok a fekete lakkra, de egy randira nem biztos, hogy ezt ajánlanám Neked. Jöjjön inkább egy piros, egy bordó, vagy egy nude árnyalat. Ezekkel nem lőhetsz mellé.
  • Mindenképpen a kedvenc ruhád legyen rajtad. Amiben a legszebbnek érzed magad, és amiben felszabadult vagy. Annál jobban semmi nem tud levenni a lábáról egy férfit, mint a belső harmónia. Ehhez pedig a belsőd és külsőd elfogadására is szükséged van.
  • A cipő kiválasztásánál nagyon figyelj arra, hogy olyan darabot válassz, amiben szintén kényelmesen érzed magad. Nem hiszek abban, hogy feltétlenül magas sarkút kell felvenni egy randira. Csak akkor válaszd ezt az opciót, ha kényelmesen, feszengés és fájdalom nélkül bírod ki benne az estét és a programot. Tudod, fő a kisugárzás! Különben is, már a sportcipőt is mindenhez fel tudod venni! Az is tud nagyon csinos lenni, ha jól kombinálod össze a ruhadarabokat!
  • Legyen rajtad egy kis smink. Még ha nem is használsz rendszeresen, ilyenkor tegyél fel egy kis alapozót, arcpírt és szempillaspirált. Meglátod, még szebbnek fogod érezni magad tőle. A fontos az, hogy ne ess túlzásba. A kevesebb néha több!
  • Hangsúlyozd ki magadon az összes pozitív tulajdonságodat. Senki sem tökéletes, de az önismeret egyik legjobb része, hogy pontosan tudod mi az, ami jól áll, mi az, ami a legszebb benned. Ami másnak úgysincs. Na ezt emeld ki! Legyen ez a szád, a szemed, az alakod, a gyönyörű hajad, bármi. Hozd ki magadból a maximumot.
  • Jöhetnek az utolsó simítások. A legjobb rész: a Parfüm és a kiegészítők. Sose feledd, itt is igaz a szabály, a kevesebb néha több. Igaz ez az ékszerekre és a parfümre is. Az eleganciához hozzátartozik a letisztultság is! Csak fújd be magad a kedvenc illatoddal, vedd fel az órád és egy parányi fülbevalót és máris tökéletes lesz az összhatás.

randevu2

Most már csak azt a feszült pár percet kell kibírni. Mielőtt meglátod. Amikor Rád vár, egymás szemébe néztek és minden eldől. Hiszen a kapcsolatunk nem más, mint döntés. Ilyenkor pedig a másikat választjuk. Lehet, hogy éppen először, de az is lehet, hogy újra és újra. Nyolcszázhuszonötödször is.Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.