Reflexológiai talpmasszázs, hogy végre sokkal jobban érezd magad a bőrödben!

Minden kisgyermekes anyuka jól tudja, nem könnyű elindulni otthonról, különösen akkor, ha apró gyerek kezek, és kérlelő tekintetek marasztalják az embert. Nagy nehezen mégis sikerült megszöknöm egy órácskára, így az utolsó utáni pillanatban érkeztem meg Eszterhez, hogy részt vegyek életem első reflexológiai talpmasszázsán. 

Eszter talpreflexológus, és csodákra képes. Kiválóan masszíroz. Erősen és határozottan. Hogy miért jó a talpmasszázs? Már az első alkalommal energetizál és élénkíti a hangulatot. Erősíti az immunrendszert, oldja a blokkokat, beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait. Fájdalomcsillapító hatású, javítja az anyagcserét, oldja a feszültséget és segít egyensúlyt teremteni.  Természetes módszer az egészség fenntartásáért, amit Neked is érdemes kipróbálnod.

Te hallottál már a reflexmasszázsról?

“A reflexmasszázs alkalmával nyomás hatására egyszerű reflexet váltunk ki a szervezetben. A reflex nem más, mint akaratunktól független, ösztönös reakció. Az inger hatására létrejövő impulzus eljut a központi idegrendszerhez, ezzel egyidőben az adott szervhez. A folyamatosan történő oda-vissza jelzés következménye, hogy beindulnak az öngyógyító folyamatok, a harmónia újból helyreáll” – meséli Eszter.

Testünk térképe a talp, mely szervezetünk egészségi állapotáról árulkodik. A talpunkon található reflexpontok egyes szerveink vetületei. A reflexológus talpunk masszírozásakor felméri, az adott szervünk éppen milyen állapotban van, a reflexpontok átmaszírozásával oldja az energiablokádokat és hatást gyakorol szerveink működésére. Ha talpunkon egy-egy ponton nyomásra fájdalmat érzékelünk, az jelentheti, hogy a hozzá kapcsolódó szervben blokk, illetve zavar van. Amennyiben teljesen egészséges vagy, a talpon normál erősségű nyomással nem lehet fájdalmat okozni.

Eszter ezt a folyamatot követi: “A talpmasszázs előtt mindkét lábfejet illóolajos permettel lefertőtlenítem és áttörlöm. Semmilyen láb elváltozás vagy probléma miatt nem kell aggódnod.  Ezt követően bemelegítő masszázst alkalmazok mindkét lábfejen, majd átmasszírozom a talpon a szervzónákat funkciójuk szerint. A masszázs alatt további kérdéseket is felteszek, és megbeszéljük a talpon tapasztaltakat. Zárásként átbeszéljük, hogy a talpmasszázs mellett milyen természetes szerekkel lehet megtámogatni a szervezet működését.”

Nekem egy teljes órára sikerült ellazulnom, miközben jót beszélgettünk, hivatásról, életkedvről, testről és lélekről.  Közvetlenül a masszázs után pedig sokkal energikusabb lettem. A testi-lelki feltöltődés garantált. Kiváló relaxációs lehetőség. Több volt frissítő talpmasszázsnál. Imádtam.

Ha Te is kimerültnek, stresszesnek érzed magad, régóta küzdesz egy szűnni nem akaró problémával, vagy csak szeretnéd  jobban érezni magad a bőrödben, akkor látogass el egy reflexológiai talpmasszázsra Kazinczi Eszterhez a Zöldsziget Masszázs és Jóga stúdióba, és ajándékozz magadnak egy óra teljes kikapcsolódást. A Stúdió három percre a Kálvin tértől, a Ráday utca 16 szám alatt található. Igazi nyugvópont a belváros szívében.  Lassíts le és szánj magadra időt.  Meglátod, remek hatással lesz a hangulatodra, és segít helyrebillenteni a testi-lelki egyensúlyt. Szeresd egy kicsit jobban a tested, és figyelj a jelzéseire. Ennyit megtehetsz az egészséged és a jó közérzeted érdekében.

Ha Te is szívesen kipróbálnád a reflexológiai talpmasszázst ITT jelentkezhetsz rá.

Fotó: Anthony Ginsbrook


Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.