Utazz stílusosan! – így öltözz fel egy hosszú repülőútra

Ha életed nyaralására készülsz, és már túl vagy a repülőgépfoglaláson, sőt a bőröndödet is bepakoltad, akkor itt az ideje, hogy átgondold, miben fogsz nekivágni a hosszú repülőútnak. Noha a repülés fárasztó és olykor még félelmetes is, mégis szeretnénk nem a legrosszabb formánkat hozni a landolás után. 

Hosszú órákon át egy keskeny ülésbe szorítva ülni, ahol a lábadnak gyakorlatilag nincs semmi hely, nem felemelő érzés, különösen akkor, ha mindehhez kényelmetlenül öltöztél fel. Így nemcsak a repülés minőségét, a kedvedet is könnyen elronthatod, ha nem megfelelő öltözékben vágsz neki a hosszú útnak.

A lényeg, hogy az öltözéked egyszerre lezser, kényelmes és ellenállhatatlan legyen. Ki tudja, kivel sodor össze a sors az egekben? Cikkünk segít eligazodni, mi az, amiben egy hosszú repülőútra elindulni érdemes.

Így öltözz fel stílusosan és kényelmesen, ha hosszú repülőútra indulsz:

1. Ha repölőútra indulsz öltözz mindig rétegesen. Minél több darabból áll a ruházatod, annál kényelmesebb lesz az utazás. A sztárok jól tudják ezt.

 

2. Ha odakint kánikula van, a repülőút során mégis fázhat a csupasz karod vagy a lábszárad. Sort helyett válassz inkább egy kényelmes farmernadrágot, és kombináld egy egyszerű pólóval és farmerkabáttal.

 

3. Egy laza, oversize zakó stílusos kiegészítője egy hosszú repülőútnak.

 

4. Repülőútra ideális ruha, amelyik nem szorít, nem gyűrődik, és órákon át kényelmesen üldögélhetsz benne. Egy laza póló és felette egy hosszúujjú ing tökéletes választás.

 

5. Válassz kényelmes cipőt vagy papucsot a repüléshez, amiből könnyen ki- és bebújhatsz. A magassarkút tartogasd egy másik alkalomra. 

 

6. Ha csak a kényelem lebeg a szemed előtt, ennek ellenére mégsem szeretnél landoláskor slampos hatást kelteni, ezt a luxustréninget neked találták ki.

 

7. Ha fázós vagy, vigyél magaddal egy nagyobb kendőt, amit nemcsak a nyakadba, a válladra is tehetsz, és szükség esetén még kispárna helyett is funkcionálhat.

 

8. A szakadt farmert tökéletesen jól ellensúlyozza a luxus táska.

 

9. Egy lezser fehér ing egyszerre kényelmes és elegáns viselet. 

 

Te miben szoktál utazni?

Fotó: Itt Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.