Rólunk

Kedves Olvasó!

A kettőnk között zajló szüntelen kommunikáció indított minket arra, hogy ezúttal blog formában szólítsunk meg Téged is. Elérkezettnek éreztük az időt arra, hogy most már nemcsak egymással, hanem Veled is beszélgessünk.

Ez egy bizakodó blog mindarról, ami egy nő számára igazán fontos az életben. Szeretnénk átadni Neked azt a pozitív életérzést, amely benső erőnkből fakad, és segít a hétköznapokat színesebbé varázsolni. Emellett szeretnénk adni egy szeletet magunkból, abból, ahogy mi látjuk a világot. Abból, ahogy mi teremtjük meg magunknak az életünkben azt a pluszt, amiért minden nap hálásak lehetünk. Mi az, ami fontos számunkra? A hitelesség, hogy önmagunkat adjuk. Őszintén mesélünk Neked az életünkről, gondolatainkról, érzéseinkről, vagy akár problémáinkról és azok megoldásairól is. Semmi sem lehetetlen, ha nem félsz és mered vállalni azt, aki vagy. Mindig lehet valamit tanulni, és mindig érdemes fejlődni az úton, amin jársz.

Adj egy kis időt magadnak és tedd fel nap, mint nap a kérdést: mit is szeretnék valójában, mi az ami az épülésemet szolgálja, és mi az amit el kell engednem. Merre tartok az életben, jó irányban haladok-e ahhoz, hogy kitűzött céljaimat elérjem, mi kell a napi boldogságomhoz…

Egyszerűen merj önmagad lenni!

Ha tanácstalan vagy, hogy mivel dobd fel a napod, vagy csak szimplán úgy érzed, elakadtál, gyere, böngéssz és inspirálódj Nálunk.  Csinálj egy nagy bögre kávét, és kezdj bele most. Gyere és töltődj velünk.

Szép napot Neked!

 

Julia

Szer_DSC2811julcsblogetek beszélgetni. Szeretem a rizstejes kávét. Szeretek nevetni. Tudom, hogy egyszer ráncos leszek tőle, de nem zavar, mert legalább boldog vagyok, amíg mosolygok és másokat is boldoggá teszek vele. Hiszem, hogy a dolgok okkal történnek körülöttünk, de hiszem azt is, hogy a döntéseinkkel mi is képesek vagyunk irányítani.

A minőségi dolgokra törekszem és hiszem, hogy mindig van mit tanulni. Mindenkitől. Hiszem, hogy az alázat előre visz az életben.

Szeretném átadni az írásaimmal azt, amit tanulok vagy tanulnom kell még az utamon. Történeteket, kérdéseket, dilemmákat, érzéseket. Ha már egy embernek örömet okozok a gondolataimmal vagy valaki fejlődik általam, akkor már megérte. És hiszem, hogy így lesz.

Annie
Ancsa_kép

Szeretek adni. Tudom, hogy egy mosoly képes mindent megváltoztatni. Szeretek nevetni és olykor sírni, mindkettő felszabadít. Szeretek könnyed lélekkel élni, még ha olykor nehéz is. Szeretem a nagy beszélgetéseket, és szeretek meghallgatni más embereket. Szeretem a különös történeteket. Koránkelő vagyok. Szeretem rizstejes lattéval indítani a napot.
Hiszek az égi vezettetésben, és tudom, hogy semmi nem történik ok nélkül. Hiszek önmagamban, és tudom, hogy kérdéseimre a válasz mind bennem keresendő. Tudom, hogy az álmok arra valók, hogy megvalósítsuk őket, és hiszem, hogy kitartó munkával és kellő alázattal mindez lehetséges. Hiszem, hogy a kellemetlen helyzeteket azért kapjuk, hogy tanuljunk belőle és fejlődjünk általa.
Hiszem, hogy bejegyzéseim segíthetnek Neked egy nagy lendületet venni, és végre magadra figyelni, picit töltődni, pillanatra kikapcsolni. Köszönöm, hogy olvasol, hogy velem gondolkodsz, ezáltal inspirálódom én is, és így lesz ez a blog a mi közös történetünk.

 

PS: Szeretnénk hallani Rólad is! Ha van kedved, oszd meg velünk gondolataidat, ötleteidet, véleményedet akár kommentben, akár privát üzenetben!