Bevált módszer a legrosszabb napokra! Kipróbáltad már?

Nehéz időszakom van. Tudom, hogy a social médiában mostanában csak azt illik kommunikálni, ami jó, de az élet sajnos nem ilyen egyszerű és nekem bizony volt jó pár nehéz hetem. Zsúfoltak a napok, rakódnak egymásra a teendők és néha úgy érzem, soha nem lesz ennek vége. 

Valamelyik nap a kishúgomtól olyan segítséget kaptam, amire abszolút nem is számítottam. Egyszerű mondat volt, mégis a rosszabb időszakokban nem is gondol az ember erre. Azt mondta nekem, addig nem teszi le a telefont, amíg nem sorolok fel három jó dolgot a hetemből. És milyen igaza van. Nem olyan nehéz összeszedni három jó dolgot ilyenkor sem, csak hajlamosak vagyunk ezt nem észrevenni. Hát felsoroltam a három legjobb dolgot. És láss csodát, végül rájöttem, nem is olyan rossz nekem.

A kérdés viszont tovább foglalkoztatott. Miért várunk el önmagunktól egyszerre ennyi mindent, még a nehéz időszakokban is? Ilyenkor is inkább meg kéne találni és élvezni kicsit a jót. Hiszen ezek a napok is csak úgy elsuhannak mellettünk és egyszer csak arra ébredünk, hogy végighajtottuk, majd panaszkodtuk az egészet.. Tehát élvezni az utat is. Élvezni! Még akkor is, ha épp kicsit nehezebb, mint máskor. Csak jobban oda kell figyelni.

Fotó:2Photo PotsHozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.