10 életlecke amire a Szex és New York tanított minket 

A Szex és New York nemcsak egy sorozat, hanem túlélési kalauz szívügyek esetén. Ha az életünkről van szó, olykor jól jön az olyan tanács, amely segít más szemszögből láttatni az adott problémát. A 4 nagyvárosi nő, Carrie és barátnői nagyobb válság esetén mindig tudtak egy mentő megoldást, és sokunknak segítettek már átvészelni egy-egy nehezebb időszakot.

Összegyűjtöttük neked azt a 10 életre szóló jótanácsot, amire a kedvenc sorozatunk tanított meg minket.

1. Kétféle típusú nő létezik. Akik könnyen találnak maguknak párt, mert kiváló alkalmazkodóképességgel rendelkeznek, és akiket nem lehet megszelidíteni. Tudod, akiket bonyolult szeretni, és nem lehet elfelejteni. Ha te is az utóbbi csoportba tartozol, akkor sem kell aggódnod, maradj mindvégig bizakodó. Aki igazán szeret, az csak téged akar, és nem lenne képes örökre elhagyni téged.

 

 

 

2. Akármennyire is szeretsz egy férfit, soha ne add fel miatta az álmaidat. Egy kapcsolatért cserébe ne dobj oda mindent, amiért megdolgoztál. Ezt senki nem kívánhatja tőled. Mindvégig őrizd meg az anyagi szabadságodat. Ez nem azt jelenti, hogy élned is kell a tartalékaiddal, csak van az a helyzet, amikor tudnod kell magadra számítani. A saját, biztos anyagi háttér záloga annak, hogy a saját elképzeléseid szerint élj! Fogadjunk, hogy a barátnőid is erre bíztatnak.

 

 

3. Az élet a legváratlanabb pillanatban produkál meglepetéseket. Van, hogy ezek csodás események, de az is előfordul, hogy olyan mély sebet ejtenek, amit soha nem felejtünk el, és egy életen át viseljük.

 

 

 

4. Attól mert párkapcsolatban élsz, még szükséged van egyedüllétre is. A félreértések elkerülése végett, ezt közvetlenül az összeköltözés után érdemes tisztázni, hiszen mindenkinek jót tesz, ha egy kis időre magára marad a gondolataival. Utána újult erővel térhetsz vissza a kapcsolatodba. Hetente 1-2 magányosan eltöltött óra nencsak a lelki békédhez járul hozzá, de segít feldolgozni a problémákat.

 

 

 

5. Az élet apró győzelmek és kissebb-nagyobb kudarcok sorozata. Olykor mindannyian pofára esünk. Nem mennek mindig simán a dolgok, de ne hagyd, hogy ez kedvedet szegeje. Ne hagyd, hogy a nehézségek kedvedet szegjék. A kudarcok arra valók, hogy tanuljunk belőlük. Ha padlóra kerültél, állj fel, és menj tovább. Ne a sérelmeid hajtsank, hanem az újrakezdés lendülete.

 

 

 

6. Fontos, hogy időről-időre rendet rakj az életedben, mégis vannak dolgok, amikhez érdemes ragaszkodni. Soha ne válj meg attól a régi kedvenc ruhadarabodtól, amely egy adott korszakban  leginkább kifejezett téged. Tartsd meg, és időről-időre bújj bele. A régi önmagadra emlékeztet? Ne felejtsd el, honnan jöttél, és mekkora utat tettél meg, hogy az az ember lehess, aki most vagy. Legyél büszke rá!

 

 

 

7. Egyetlen férfit sem bírhatsz maradásra, ha menni akar, éppen ezért ne tegyél nevetséges gesztusokat. Bármennyire is fáj, engedd el. Emelt fővel nézd végig, ahogy becsukja maga mögött az ajtót. Ha mégis ő az igazi, hidd el, visszatalál hozzád.

 

 

 

8. Történjék bármi, csak akkor nézz vissza, ha már nincsen fájdalom a szívedben, és tudsz rajta mosolyogni.

 

 

 

9. A férfiak ösztönösen megbámulják a szép nőket, és igen, van, hogy nekünk is megakad a szemünk egy pasin, amit persze szeretünk kibeszélni a barátnőinkkel. De félre a konvenciókkal, többé nekünk sem kell emiatt szégyenkeznünk!

 

 

 

10. A barátaid nélkül a világ csak egy kényelmetlen hely. Éppen ezért ne hanyagold el őket, és ami még rosszabb, ne zárd ki őket az életedből akkor sem, ha párkapcsolatban élsz. Egyetlen barátság sem működik magától, fektess bele időt és energiát.

 

 

Mindegyikkel egyet értesz?

 

 

 Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.