A bukás lesz sikered kulcsa! Egy dologra mégis figyelj

Volt már olyan, hogy nagyon vágytál valamire, mégsem sikerült? Hogy folyamatosan dolgoztál azért, hogy elérd, mégis belebuktál? Ne aggódj, nem Te vagy az egyetlen! A bukás hirtelen és elemi erővel tudja szétcsapni mindazt, amiért napokon, heteken, sőt akár éveken keresztül dolgoztál. Mégis hidd el, ez a legjobb, ami történhet Veled. 

Hogy mi különbözteti meg a sikeres embereket a többitől? A hit, a munka és a kitartás.  És hogy nem ijednek meg. Hogy megtanultak elbukni, aztán újra és újra felállni. Mert a bukás hatalmas lecke és ha figyelsz, a legjobb tanítód lehet.

Maximalista vagyok. Szeretem, ha amit kiadok a kezemből, az olyan, amilyennek lennie kell. Fogalmam sincs, mi adja a mércét, a belső hang mindig szól, hogy jó vagy még dolgozzak egy kicsit. De van, hogy belebukok. Bármennyire szeretnék jót csinálni, valamiért éppen nem megy. Mégsem bánom. Miért? Mert az utóbbi évek megmutatták, minél többet hibázom, annál többet tanulok, így a végén, ha kitartó vagyok, elérem azt, amiért küzdök és amit igazán szeretnék. A leggyengébb pontom lehet a végén a legerősebb!

Fotó:Maria Shanina

A hibák előre vezetnek. De nem csak engem, mindenkit. Nincs ugyanis más dolgod, mint tanulni és felállni. Még akkor is, amikor úgy érzed, nem megy. Mert a hibáidból tanulsz a legtöbbet és ezekkel juthatsz előre. A pofonok által erősebb leszel és ha elérkezel egy hasonló akadályhoz, tudni fogod, mit csinálj most másképp!

Csak egy dologra kell vigyázni közben: Ne hagyd, hogy a küzdés keserűvé tegyen!

Mert a befektetett munka eredménnyé alakul, ha van türelmed kivárni.  Minden lefutja a saját körét és végül nyugvópontra ér.

Fotó:Hernan Sanchez


Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.