Studio JuliAnnie – A kulisszák mögött

Ha két nő összefog és hisz magában, akkor hegyeket képes megmozgatni. Mint Julcsa és Én. Álmodtunk egy nagyot és belevágtunk. Márciusban lesz egy éve hogy együtt dolgozunk.  Inspiráljuk, motiváljuk, támogatjuk és kiegészítjük egymást. Ami megvan az egyikünkben, az a másikból hiányzik, és fordítva. Együtt sírunk, együtt nevetünk, együtt dolgozunk az álmaink megvalósításán. Szuper csapat vagyunk.

A kettőnk között zajló szüntelen kommunikáció indított minket arra – közel egy éve-, hogy blog formájában szólítsunk meg Téged. Ahogy telt az idő, eszünkbe jutott egy teljesen új irány is.  Alkotni szerettünk volna, nemcsak szavakkal.  Létrehozni valamit, ami boldoggá tesz, nemcsak minket, talán Téged is. Adni, még többet. Ez az egyik legjobb kommunikáció.  Álmodtunk egy nagyot, és hozzá is láttunk. Megteremtettük az ehhez szükséges összes feltételt, és mostanra elkészültünk vele. Megszületett az első kollekciónk. 

Az időbeosztásunk elég őrült mostanában, nyakunkon a karácsonyi szezon, szorítanak a határidők, érkezik az első kollekciónk, amit mi is olyan izgatottan várunk mint két kíváncsi kisgyerek. Zsúfoltak a napjaink. Nagy az izgalom a Studio Juliannie-ban. Éjszakába nyúlóan ötletelünk, tervezünk, megvalósítunk. Folyamatosan bársonyról, bőrről, színekről, fotózásról, reklámfilmről és webshopról beszélünk.  

Figyeld a blogunkat és facebook oldalunkat. A napokban jelentkezünk az újdonságokkal, és meglepetéssel is készülünk Neked. Egyenlőre ennél többet még nem árulhatok el. Most gyere, és kukkants be velünk a kulisszák mögé.

fullsizerender-816

Bőr és bársony. Mindkettőt szeretem. Maszkulin és feminin, ellentétes tulajdonságokkal, mégis remekül passzolnak egymáshoz. Azt mondják, az ellentétek vonzzák egymást. Mert egy csipet különbözőség nagyon izgalmas tud lenni. És ebben az esetben biztosra veheted, hogy működik. Hosszú távon is. 

fullsizerender-822

Puha tapintású finom pamutbársony. Telt, selymes, gazdag szövet. Melegséget áraszt, mégis van benne egy kevés lázadás is. Különleges kiegészítőt készítettünk Neked bársonyból és bőrből,  mely akármelyik téli outfited feldobja. Ilyenkor erre mégnagyobb szükség van, hiszen a ruhádból minden rejtve marad a kabát alatt.

fullsizerender-807

Szeretem a bőrt. Az illatát, a tapintását, a színét, és azt, hogy magán viseli a természet nyomait. Nincs két egyforma belőle.

Első, téli kollekciónkban a bársony hódít. Minden esetben tökéletes választás lehet. Feldob és némi plusz tölteted ad bármilyen utcai viseletnek. Szeretem a ragyogását, ahogy kiemelkedik a tömegből. Gyengéd kifinomult és nőies, mégis kissé pikáns tud lenni.

fullsizerender-805

A bársony ünnepi szövet, mégis tökéletes kiegészítője hétköznapinak. Aki bársonyt visel, azzal bármi megtörténhet.

fullsizerender-815

Egyszerű kémia lenne, vagy az alkotás öröme? Bizsergető érzés a gyomortájon. Biztosan Te is átélted már. Amit akkor érzel, ha  megtaláltad a helyed a világban. Amikor reggelente vágyakozással teli izgalommal ébredsz, és alig várod, hogy folytathasd a tegnap félbehagyott munkát, biztosra veheted, jó úton jársz. Ilyenkor a szemed is jobban csillog.

img_9388

 

Fantasztikus érzés azon dolgozni, amin mindig is szerettünk volna. Elmondhatatlanul hálásak vagyunk ezért. Neked is kedves Olvasó, aki részese vagy a párbeszédnek, követsz minket, és figyelemmel kíséred az oldalunk alakulását. Reméljük a jövőben is velünk tartasz, és megosztod velünk véleményedet, gondolataidat. Szeretnénk minél többet hallani felőled. És még valami! Ha terveid vannak, ne halogasd, vágj bele Te is. Valósítsd meg önmagad, és sose szégyelj a saját utadon járni. 

 

 Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.