3 táska, amire minden nőnek szüksége van

Nekünk nőknek a táska nemcsak egy táskát jelent. Jóval több annál. Része a mindennapjainknak. Az egész életünket képesek vagyunk belesűríteni: lakáskulcs, igazolvány, naptár, iPad, telefon, pirosító, egy szelet csoki, fogkefe, szempillaspirál, és még sorolhatnám. Ki tudja, a nagyvárosi forgatagban mire lesz majd szükség? Legyél előrelátó, és készülj fel mindenre! Mi is gondoltunk Rád és elkészítettük neked második kapszula kollekciónkat, amely 3 különböző stílusú klasszikus táskát tartalmaz! Egyik sem hiányozhat a gardróbodból… more “3 táska, amire minden nőnek szüksége van”

Újdonsággal készültünk! Te is szeretnél egyet? A táskát mi adjuk, de tartalommal neked kell megtöltened!

Néha azt kívánom, bárcsak egy nap minimum 36 órából állna, mert valahogy mostanában az a 24 nem akar elégnek bizonyulni. Miért? Mert valami újat hoztunk létre, valami újat álmodtunk meg, amit most Neked is szeretnénk megmutatni, és ez bizony sok munkával jár. De hiszünk abban, hogy Te is örömödet leled majd benne és ezért már megérte. more “Újdonsággal készültünk! Te is szeretnél egyet? A táskát mi adjuk, de tartalommal neked kell megtöltened!”

Studio JuliAnnie – A kulisszák mögött

Ha két nő összefog és hisz magában, akkor hegyeket képes megmozgatni. Mint Julcsa és Én. Álmodtunk egy nagyot és belevágtunk. Márciusban lesz egy éve hogy együtt dolgozunk.  Inspiráljuk, motiváljuk, támogatjuk és kiegészítjük egymást. Ami megvan az egyikünkben, az a másikból hiányzik, és fordítva. Együtt sírunk, együtt nevetünk, együtt dolgozunk az álmaink megvalósításán. Szuper csapat vagyunk.

A kettőnk között zajló szüntelen kommunikáció indított minket arra – közel egy éve-, hogy blog formájában szólítsunk meg Téged. Ahogy telt az idő, eszünkbe jutott egy teljesen új irány is.  Alkotni szerettünk volna, nemcsak szavakkal.  Létrehozni valamit, ami boldoggá tesz, nemcsak minket, talán Téged is. Adni, még többet. Ez az egyik legjobb kommunikáció.  Álmodtunk egy nagyot, és hozzá is láttunk. Megteremtettük az ehhez szükséges összes feltételt, és mostanra elkészültünk vele. Megszületett az első kollekciónk. 

more “Studio JuliAnnie – A kulisszák mögött”