Nefertiti titka: 4 ok, amiért mindig legyen shea vaj a táskádban

A természetes összetevők és a természetesség iránti vágyunk egyre inkább jelen van a beauty trendekben is. Új márkák, új irányvonalak ütik fel a fejüket a külföldi és a magyar piacon egyaránt. Kedvenc összetevőink közül most kiemeltünk egyet, ami kihagyhatatlan eleme lehet – nemcsak vegán – szépségápolásunknak. Mindegy, hogy a hajadat vagy a bőrödet szeretnéd kényeztetni, biztosan segítségedre lesz benne. more “Nefertiti titka: 4 ok, amiért mindig legyen shea vaj a táskádban”

6 inspiráló őszi-téli frizura, amit neked is érdemes kipróbálnod

Bár a kifutókon már a nyári trendek suhannak végig, mi még nagyon is csak most megyünk bele a télbe, így jól jön egy-két inspiráló ötlet. Összeszedtünk pár frizurát, ami igencsak fut az idei őszi-téli szezonban. Ha úgy érzed szükséged van egy kis változatosságra, ezeket érdemes kipróbálnod.  more “6 inspiráló őszi-téli frizura, amit neked is érdemes kipróbálnod”

Vokuhila, az új trendfrizura – Elöl rövid, hátul hosszú

Kétes imázs vagy szupertendi frizura? Visszatért a 80-as évek kedvenc hajviselete, a vokuhila. Ebben a szezonban érdemes felfigyelni erre a szupertrendi hajvágási technikára. Végre valami üdítően új a kalsszikus, egyenesre kihúzott hajjal szemben.  more “Vokuhila, az új trendfrizura – Elöl rövid, hátul hosszú”

2018 vezető hajtrendje: göndör fürtök

Inkább egyenes, mint göndör a hajad, mégis tapasztaltad már, hogy olykor ébredés után lágy hullámok jelennek meg benne, és ilyenkor mindent elkövetsz annak érdekében, hogy megmaradjanak estig? Persze mindhiába. Ha már régóta szupergöndör frizuráról ábrándozol, de nem akarsz reggelente a hajsütővassal babrálni, és attól a szótól, hogy dauer, a ’80-as évek kínos pudli frizurája ugrik be, aggodalomra semmi ok. more “2018 vezető hajtrendje: göndör fürtök”

Frufru: Igazi trendfrizura, ami megfiatalít

Megváltozott az életed? Vedd fel a ritmust, és változz vele te is! Próbálj ki valami újat. Vágass frufrut magadnak! Lehet, hogy első hallásra nem tűnik nagy változásnak, de összességében véve az egész megjelenésedet feldobja. Ha eddig még nem volt frufrud, a homlokba fésült haj először furcsának is tűnhet, de ha megszokod, a védjegyeddé válhat, és olyan lesz, mint a kedvenc kiegészítőd. Nem akarsz nélküle élni. more “Frufru: Igazi trendfrizura, ami megfiatalít”

Különleges maszkok a karácsonyi Énidőre, nem csak az arcodra

Mindenki repesve várja az év végét, amikor két ünnep között végre van egy kis ideje elcsendesedni. Ilyenkor együtt lehet a család, de mellette jó ha szánunk egy kis időt önmagunkra is. Használd ki a szabad perceket, gyújts egy gyertyát, tegyél fel egy maszkot, fogj egy könyvet és vonulj  vissza kicsit. Akár hidratálni szeretnél, akár feszesíteni vagy egyszerűen csak kényeztetésre vágysz, itt biztosan megtalálod a neked való terméket. Persze ajándéknak sem utolsók! more “Különleges maszkok a karácsonyi Énidőre, nem csak az arcodra”

Nincs időd hajat mosni? Turbózd fel a frizurád pár perc alatt

Legyünk őszinték, akadhat olyan, hogy egy-két napot késünk egy hajmosással, mert sehogy sem tudjuk belezsúfolni az időnkbe. Ilyenkor jön a jól bevált lófarok vagy a tökéletes konty. Ha viszont változatosságra vágyunk, érdemes kipróbálni valami újítást. Az alábbi ötleteket nem sokkal nehezebb megvalósítani, mint egy egyszerű kontyot, de mégis kreatívak és kicsit feldobják a megszokott megjelenésed. Én egyébként legtöbbször a fonatok mellett döntök, de a bársony szalag vagy egy fekete masni is jól jöhet bizonyos alkalmakra. more “Nincs időd hajat mosni? Turbózd fel a frizurád pár perc alatt”

Inspirálódj: 2017 legjobb Bob frizurái

Ha szépségápolásról van szó, a francia nőktől már eddig is sokat tanulhattunk. De ha csak egyetlen dolgot említhetnék, amit érdemes ellesni tőlük, az a frizurájuk. Oh, az a tökéletesen kócos frizura, amire csak a francia nők képesek. De igaz ez? Megnyugtatlak. Nem kellenek “francia gének” ahhoz, hogy neked is egyszrre drámai és elbűvölő frizurád legyen. Mindez a tökéletes hajvágáson múlik. Csak egy jó fodrászra és némi elszántságra lesz szükséged. more “Inspirálódj: 2017 legjobb Bob frizurái”

5+1 szépségtipp, hogy eltüntesd az átmulatott éjszaka jeleit

Elkezdődik a nyár, és a legtöbben alig várjuk, hogy beinduljon a fesztiválszezon és újra tele legyenek a kiülős helyek. Mindannyian szeretnénk kiélvezni a hosszú, nyári estéket, üldögélni a szabadban, a vízparton, sétálni a város esti fényeiben, ugrálni a legjobb zenekarokra vagy bulizni hajnalig kedvenc zenéinkre. Ez azonban, főleg egy bizonyos kor után már eléggé igénybe veszi az embert. De mi van, ha másnap nem akarunk egész nap otthon bujkálni? Ne aggódj, mert erre is van megoldás! A hidratálás fontos, de nem csak a folyadékbevitel, ami ilyenkor segíthet! more “5+1 szépségtipp, hogy eltüntesd az átmulatott éjszaka jeleit”