Az érett szerelem különleges dologra tanít

A szerelemre is meg kell érni. Értékelni és élvezni ugyanis azt, hogy szeretsz és szeretnek nem mindenkinek olyan egyértelmű és természetes. A minket percenként érő újabbnál újabb ingerek, a tökéletesség hajszolása, a pótszerek vagy önmagunk igazi szeretetének hiánya sajnos könnyen tévútra vihet. A boldogsághoz, nem csak adni, kapni is meg kell tanulni a szerelmet.

Fontos a lelki egység, de ha nem vagyunk elég érettek, könnyen elveszíthetjük az összhang által kapott lehetőséget. A harmónia meglétéből sajnos még nem következik egyértelműen az is, hogy működni fog egy párkapcsolat. Nyitottság, érettség és önmagunk szeretete is kell a hirtelen jött egységhez. És mi történik, ha ez hiányzik? Nincs is annál rosszabb, mint amikor a másik szemében az összhang nem megnyugvást, hanem feszültséget kelt. Maradás helyett pedig menekülésre késztet. Így nem tudod igazán jól megélni se azt, hogy szeretsz, se azt, hogy szeretnek.

Bár az út sokszor göröngyös, csodás pillanat, amikor a másik szemében végre meglátod és elfogadod valódi önmagad. Amikor a feszültség elmúlik, de nem közönyt, hanem harmóniát érzel. Amikor végre megérsz rá, hogy megéld önmagaddal és párkapcsolatoddal is az összhangot. Megéld, hogy azzal lehess, aki valóban kiegészít Téged. Szeretetet nem csak adni, kapni is kellemes. Engedni, hogy szeressenek különleges öröm az életben.Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.