Így tudhatod meg kapcsolatodból, mennyire szereted önmagad

A párkapcsolatod mindig remekül visszatükrözi azt, hol tartasz saját magad elfogadásában. Igazán szeretjük önmagunkat vagy csak úgy teszünk, mintha. Például ha nem szeretjük eléggé magunkat, megtörténhet, hogy bántó kapcsolatot választunk. Ez majd azt igazolja, nem vagyunk elég jók, nem is érdemlünk mást. De fennállhat az is, hogy olyan partnert keresünk, akit mi irányíthatunk, így személye nem jár igazán szembesülésekkel, hiszen a mi kezünkben van a gyeplő. Tehát ezzel se nagyon jutunk előbbre.

Ha viszont eljutsz oda, hogy tényleg megszereted önmagadat, ez kapcsolatodon is meg fog látszani. Olyan párt fogsz választani, és olyan kapcsolatban maradsz csak benne, amiben önmagad lehetsz és egyenlő társak tudtok lenni. 

Mi mutatja, hogy megszeretted önmagad?

Olyan emberrel vagy együtt, aki ösztönöz téged. Tudod és érzed, hogy büszke rád, támogat és megérdemel és Te is pont így érzel.

Olyan ember mellett vagy, aki nyitott rád és gondolataidra. Bármit meg tudtok beszélni egymással, mert értitek egymás nyelvét. Azonosak a rezgések.

Olyan ember mellett vagy, aki lát téged, minden hibáddal együtt, mégsem félsz bízni benne.

Sokat nevettek, őszintén és természetesen tudtok megnyilvánulni egymás jelenlétében.

Olyan ember mellett vagy, aki megbecsül téged, és pontosan látja az értékeidet.

A társad nem csak a jó, a rossz időszakokban is melletted van.

Ha Te tisztában vagy azzal, mennyit érsz, más is tudni fogja, mihez tartsa magát veled szemben. Szeresd magad és olyan ember legyen melletted, aki önmagát is szereti, tiszteli és Téged is pont ugyanígy értékel.

Fotó: Still Miracle, Roman Kraft


Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.