SZINGLIMÁZLI: A szingli csajok álma és rémálma

Évekkel ezelőtt hallottam először ezt a kifejezést, de azóta is sokszor nevetek, ha eszembe jut. Úgy érzem, tökéletes jelző egy bizonyos férfi típusra, aki legtöbbször soha nem nő fel, mégis minden nő legalább egyszer elcsábul Neki. Stoppolni azonban nem érdemes…  

Mindannyian találkoztunk már Vele. Széles mosoly, szép szemek, meggyőző hang és kedves tekintet. Vele minden perc „tökéletes”. Legalábbis az elején. Helyes, de nem túl helyes. Van benne valami extra. De hogy mi ez a plusz? Azt végül sosem tudod meg. A kezdeti lelkesedés félrevezető, mert ez a srác végül nem nyílik meg. A nagy beszélgetések helyett nagy csúsztatások jönnek és szép lassan az egész kerülhet is a süllyesztőbe. Persze szerencsés időt is tölthetsz Vele, amennyiben képes vagy kordában tartani az érzelmeidet. Az álomból ugyanis rémálom lehet, ha egy ilyen srácba beleszeretsz.

6 dolog, amiből biztosan tudhatod, hogy szinglimázlival van dolgod:

Túl szép, hogy igaz legyen

Álmaidat felülmúlva érkezik és zajlik az első pár randi. De ha reálisan nézed, a felhajtás a dolog körül túl nagy, ahhoz képest hogy csak most ismerted meg…

 

Mintha Neked találták volna ki

A szinglimázli pontosan tudja, hogyan tükrözze vissza, amit szeretnél látni vagy hallani tőle. Ebben profi. Kezdetben ráadásul érdeklődik is, így még könnyebb dolga van veled. Figyel minden szavadra és tejlesíti a kívánságaidat, hogy megnyerjen.

Hamar tűnik a kezdeti lelkesedése

Az elején lelkes érdeklődés azonban rövid időn belül lankad. Kevesebb a program és az idő is, amit együtt töltötök.  Egyre többször van a munkahelyén vagy a barátaival. Míg az elején ő tett többet, most fordul a kocka.

 

Nem akar elköteleződni

Egy vérbeli szinglimázli minden lányba beleszeret egy kicsit, de hidd el, figyel rá, hogy ne menjen túl mélyre. Valójában nem akarja kiadni magát. Az őszinteség ugyanis sebezhetővé teszi, amivel képtelen szembenézni. Könnyebb az élet úgy, ahogy ő éli.

Ha jönnek a problémák, lelép

Nem a megoldáson gondolkozik, hanem azon, milyen indokkal léphet ilyenkor le. Vagy még azt se keres hozzá, csak egyszerűen eltűnik. Azt hiszem pont erre alkották meg a ghosting kifejezést.

 

Soha nem csukja be maga mögött az ajtót

Félrevezető, de nem szeretetből teszi. Egyszerűen csak képtelen egy nőt is elveszíteni a rajongótáborából. Hisz mi van, ha egyszer mégis meggondolja magát és elköteleződne?!

Fotó:Christian Sterk


One thought on “SZINGLIMÁZLI: A szingli csajok álma és rémálma

  1. Omanos Sol

    Őszintén be kell vallanom, magamra ismertem. A dolog viszont nem olyan egyszerű, hogy játszadozó gyerekek vagyunk. Sokszor csak arról van szó, hogy szeretjük az embereket, szeretjük boldoggá tenni őket, viszont szereztünk már annyi rossz tapasztalatot, hogy ne akarjuk beleélni magunk.

Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.