20 lelkesítő gondolat, amely segít átértékelni az életed!

Annyi lehetőség van a kezünkben, mégis számtalanszor elbizonytalanodunk. Ilyenkor sokat jelent egy bölcs barát, aki megértően végighallgat, máskor azonban egy jól irányzott lelkesítő gondolat segíthet más megvilágításba helyezni az adott problémát. Többé ne pazarold az energiádat olyan dolgokra amelyek elszomorítanak és fájdalmat okoznak. Csak tartsd a szemed a célon. Ne feledd, azért vagy itt, hogy megvalósítsd az álmaidat. Legyél kitartó, maradj mindig lelkes és soha ne veszítsd el a hited. Arra az esetre pedig, ha végképp elakadnál összegyűjtöttem Neked 20 motiváló üzenetet olyan nagyszerű nők tollából, akik az életem során nagy hatást gyakoroltak rám, és segítettek a továbblépésben.  Mert mi nők, ha összetartunk, lehetetlen helyzetekben is képesek vagyunk bátorítani egymást. Nem igaz?

20 pozitív üzenet, amit érdemes mindig szem előtt tartanod.

“Lélegezz. Nézz. És emlékezz rá, hogy ebben a pillanatban te vagy az egyetlen személy, akire támaszkodhatsz.” (Oprah Winfrey)

“Mindig legyél az elsőosztályú verziója önmagadnak, ahelyett, hogy másodosztályú verziója lennél valaki másnak.” (Judy Garland)

“Sorsom mélypontja vált azzá a sziklaszilárd alappá, amin újjáépítettem az életem”( J. K. Rowling)

“Mindent megkaphatsz. De nem kaphatsz meg mindent rögtön.” (Oprah Winfrey)

“Mindig erőt, bátorságot és önbizalmat nyerünk, amikor szembe kell néznünk félelmeinkkel. Azt kell mondanunk magunknak: “Átéltem ezt a szörnyűséget. Most már elboldogulok bármivel, ami csak jöhet.” Meg kell tudnunk tenni azt is, amiről azt hisszük, képtelenek vagyunk rá.” (Eleanor Roosevelt)

“Egyikünk élete sem könnyű. És akkor? Legyen bennünk kitartás, és mindenekelőtt bízzunk önmagunkban. Hinnünk kell benne, hogy tehetségesek vagyunk valamiben, és ezt a valamit -kerül, amibe kerül- meg tudjuk valósítani.” (Marie Curie)

“Az energia az élet lényege. Minden nap eldöntöd, hogyan fogod felhasználni, tudva mit akarsz, és mi kell ahhoz, hogy elérd a célod, és erre összpontosítasz.” (Oprah Winfrey)

„Tudod mitől leszel erős? A dühöngő bizonytalanságtól. A gyengeségedből meríted a legtöbb erőt.” (Meryl Streep)

“A csönd és a nyugalom nem fejleszti a jellemet. Csak a szenvedés és a megpróbáltatás nyomán erősödik a lélek, tisztul az éleslátás, támad fel az ambíció és jön el a siker.” (Helen Keller)

“A legnagyobb kaland, amit megtehetsz, az, hogy az álmaid szerint élsz.” (Oprah Winfrey)

Fotó: Karina Carvalho

“Nem lehetsz hatással arra, hogyan látnak téged mások, vagy hogy mit gondolnak rólad. Viszont egy valamit megtehetsz: leszarhatod őket.” (Helen Mirren)

„Előfordulhat, hogy egy csatát többször is meg kell vívnunk ahhoz, hogy megnyerjük.”  (Margaret Thatcher)

“Sose engedd, hogy más emberek rólad alkotott véleménye legyen a véleményed magadról.” (Sarah Jessica Parker)

“Nem lehet úgy megoldani egy problémát, hogy az ember karosszékben üldögélve olvas róla az újságban.” (Agatha Christie)

“Próbálj ki ne mondani semmi negatívat magadról. 3 napig. 456 napig. 3 hónapig. Nézd meg mi történik az életeddel.” (Yoko Ono)

“Szeress bármerre is mész. Soha ne engedd, hogy valaki ne legyen boldogabb a veled való találkozás után, mint előtte.” (Teréz anya)

“A bátorság nem mindig ordít. A bátorság néha az a kis hang, ami egy nap végén azt mondja: – Holnap megpróbálom újra!” (Mary Anne Radmacher)

“Ne engedj be olyan embereket az életedbe, akik lenyomnak és bátran bízz a megérzéseidben! Egy jó kapcsolatban jól érzed magad. Érzed, hogy jó. Nem bánt. Nem fáj. S ez nem csak egy partnerkapcsolatra igaz, hanem a barátaidra is, akiket Te választasz.” (Michelle Obama)

“Ha valamit nem szeretsz, változtass rajta! Ha változtatni nem tudsz, változtass azon, ahogy gondolkodsz róla! Csak ne panaszkodj!” (Maya Angelou)

“Az egyik legfontosabb tanítás, amivel felnőttem: mindig maradj hű magadhoz és ne hagyd, hogy bárki eltántorítson céljaidtól. Ezért amikor negatív dolgokról vagy rosszindulatú támadásokról hallok, egyszerűen nem is veszem tudomásul. Egyáltalán nem fordítok rájuk energiát, hisz pontosan tudom, ki vagyok én.” (Michelle Obama)

Sose add fel! Amikor éppen feladnád, minden akkor készül jobbra fordulni. Tarts ki! Csodás meglepetések várnak rád! (Sonia Ricotti)Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.