This is us: katartikus érzelmek, pillanatképek a való életből

Az élet nem mindig úgy alakul, ahogy tervezzük, egy biztos, telis-tele van élményekkel és érzésekkel. Múltunk hatással van a jelenünkre, és olykor érthetetlen csontvázak is kieshetnek a szekrényből. 

Nem is tudom, láttam-e már a This is Us-on (Rólunk szól) kívül olyan sorozatot, ami ennyire megérintett. Nyers őszintesége, ami az első pillanattól kezdve magával ragadott. Valós érzelmeket, valódi problémákat hivatott megmutatni, amelyekbe a néző is azonnal belevonódik. Az életet nem feketén-fehéren ábrázolja, mutatja hozzá a színátmenetet is. Érezteti a jót, de szembeállít a rosszal, miközben tisztán engedi látni a helyzetekhez vezető utat is. 

Szerethető karakterek, szövevényes szálak jellemzik. Minden olyan kérdést terítékre tesz, amit manapság az Insta és a Facebook világában próbálunk a feedünkből elrejteni. Nem szürreális, hamis világot, hanem a színtiszta valóságot próbálja bemutatni. Azt, valójában hogyan élünk. Tetszik, hogy bízik. Abban hisz, hogy mindig van remény. Hogy mindig mi döntünk arról, hogyan alakul az életünk vagy hogy milyen emberekké válunk. És ez tényleg, kizárólag rajtunk múlik, nem pedig a körülményeken.

“Nem létezik olyan savanyú citrom, amiből ne keverehetnél limonádét”

/This is Us/

Vigyázat, függőséget okoz…

 

Borítókép:IMDB


Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.