Trendriadó, újra divatban a biciklis nadrág! Felráz vagy megráz? 

Igen jól hallottad. A biciklis nadrág újra divatba jött! Igaz, hogy a biciklizéshez találták ki, de miért ne viselhetnéd nagyvárosi környezetben is? Ha a leggings mára teljesen megszokottá vált, nagy valószínűséggel a biciklis nadrággal is így lesz.  Persze azt, hogy ez a darab lesz-e  annyira népszerű mint a méregdrága dizájner mackónadrágok, csak az idő fogja megmomdani nekünk.

Megrögzött fashioniszta vagy? Eddig is rajongtál az athleisure trendért, és ez idei szezonban szeretnél valami különlegeset viselni? Ha kacérkodsz vele, hogy te is biciklis nadrágot húzz, akkor ne hezitálj, egyszerűen csak tedd meg. Ez csak egy biciklis nadrág, ne félj tőle. Legyél az elsők között, aki ilyet visel. Egy-két csodálkozó pillantásra azért számíthatsz, de a ’90-es évek nagy kedvence megérdemel még egy esélyt. Kezdetnek válassz egy egyszerű fekete darabot belőle, és semmiképp ne költs rá túl sokat, mert az is előfordulhat, hogy egynél többször nem veszed fel. 

A hírességek már igent mondtak az új trendre. Pernille Teisbaek-et, Christine Centenera, Kim Kardashiant és Kendall Jennert is kapták már lencsevégre biciklis nadrágban. 

Az élet túl rövid ahhoz, hogy unalmas nadrágot vislej. Te vagy ennyire bátor?

Íme 8 izgalmas variáció, ahogyan a biciklis nadrágot viselheted.

1. Blézerrel

A legsikkesebb módja, ahogy a biciklis nadrágot viselheted, ha oversize blézerrel és egy egyszerű fehér pólóval kombinálod. A megjelenésedet tökéletesítheted egy szembetűnő kiegészítővel, például egy óriási színes nyaklánccal. 

 

2. Oversize pulcsival

Ha rohanásban vagy, az egyszerű fekete bisiklis nadrághoz kapd fel a kedvenc pulcsidat, akárcsak úgy, ahogy a ’90-es években tetted. Hogy érzed magad benne?

 

3. Játék a rétegekkel

Trükköz a rétegekkel úgy, mint egy profi, és ha mindez még nem lenne elég, tedd ragyogóbbá a megjelenésed egy ezüstösen csillogó bokacsizmával. Hihetetlen, de működik!

 

4. Színes  vászoninggel

Az egyik ingbe bújj bele, a másikat pedig kösd meg a derekadon! A telitalpú szandál ebben az esetben telitalálat!

 

5. Feliratos fehér pólóval

Íme egy újabb bizonyíték arra, hogy egy egyszerű fehér póló mindenhez passzol!

 

6. Tűsarkúval és svájci sapkával

Tűsarkúval és svájci sapkával még a biciklis nadrágnak is kölcsönözhetsz egy lehelletnyi francia sármot.

 

7. Bomber dzsekivel

Ha imádsz sportosan és mégis az utolsó divat szerint öltözködni a biciklis nadrág bomberral kombinálva tökéletes megoldás.

 

8. Fehér inggel

A klasszikus fehér ing egy decens gyöngysorral kombinálva a biciklis nadrág elbűvölő kiegészítője lehet. Eláll a lélegzetünk!

 

Fotó: IttHozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.