7 meghatározó trend 2018-ban, amit te is követni fogsz

Hogy milyen volt a divat 2017-ben? Féktelen, bolondos és kiszámíthatatlan. Úgy tűnik, 2018-ban sincs ez másként. Az idei év a csillogásnak, és a túldíszítettségnek kedvez. A szigorú minimalizmus ezzel véget ért. Az öltözködésben most egyetlen rendezőelv érvényesül: Ne félj túlzásba esni, mutasd meg az egyéniségedet a szokottnál egy kicsit jobban.

Íme 7 vezető trend 2018-ban, amihez a szemünk még nem szokott hozzá, de hamarosan mindannyian viselni fogjuk! 

1. Flitter és ragogyás 

A kombinépántos ruhák most háttérbe szorulnak. Az idei év vad forgatagában a feltűnő flitter a kedvenc! Ha még bátortalan vagy, nem kell, hogy tetőtől talpig flitterben tündökölj. Mindössze egyetlen darabot szerezz be belőle, és dobd fel vele a hétköznapi ruhatáradat. Imádni fogod!

 

2. Divat és művészet

2018-ban művészet és divat kézenfogva jár. Te láttad már Calvin Klein és az Andy Warhol Alapítvány közös munkáit? Nézd csak, nekünk ez a kedvencünk. Neked hogy tetszik?

 

3. Micro bag az új övtáska

Legyen a táskád annyira parányi, mintha csak egy mini erszényt viselnél. Elég, ha a bankkártyád és a piros rúzsod belefér.

 

4. A terepnadrág az új farmer

A farmert biztosan nem taszítja le a trónjáról, de idén ismét divat a terepnadrág. Laza, kényelmes, és a kifutókon Kaia Gerber is ezt viselte. Lehet katonazöld, terep vagy khaki, idén tavasszal nem nyúlhatsz mellé vele.

 

5. A hajgumi az új baseball sapka

Míg 2017-ben mindenki baseball sapkát viselt, most a hajgumié a főszerep. Keresd elő gyermekkorod kedvenc kiegészítőjét. HA pedig nem találnál otthon, szerezz be több színben is belőle. Minél látványosabb, annál jobb! Akkor az igazi, ha bársonyból van, de ha csak egy kendő van kéznél, azt is a hajadba kötheted.

 

6. Össze nem illő, harsány színek az új pink

2017-ben dúskáltunk a pink kiegészítőkben és ez idén is így marad, csak hozzá jön még valami. A lényeg, hogy az öltözéked csupa harsány színből álljon. Mindegy, hogy virágosat a virágossal vagy csíkosat a kockással kombinálsz, a lényeg, hogy megjelenésed kellően feltűnő legyen!

 

7. A csúnya cipő az új Stan Smith

Az elmúlt 2 évben a Stan Smith sportcipők igazán menőnek számítottak, de ami a fantáziát illeti, a tervezők ennél most tovább merészkedtek. Neked hogy tetszik a Prada “búvárcipője”?

 

Fotó: IttHozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.