Kincset érő megerősítés az új évre – Használd minden nap

Noha az újév első napja vidáman indult, egyetlen dolog mégsem hagyott nyugodni. Szokásomtól eltérően, nem írtam össze az újévi fogadalmakat. Mert már annyiszar mellényúltam vele. Egy hirtelen felindulásból elkövetett ígéret, amelyet önmagunknak teszünk, csak mert így szokás, eleve kudarcra van ítélve. Az álmok kergetése helyett, jobb, ha átgondolod, mi az, amin változtatni tudsz, annak érdekében, hogy azt az életet élhesd, amit szeretnél. Egyetértesz vele? 

Mielőtt belekezdenél a tervezésbe, és megannyi célt tűznél ki magad elé, érdemes egy kis önvizsgálatot tartanod. Vannak olyan napok, amikor saját magunkat kell bíztatnunk ahhoz, hogy folytatni tudjuk tovább. Mert előfordul, hogy a sikerhez vezető egyetlen út, ha határainkat feszegetjük, és időről időre átlépünk korlátainkon. Ezért sokszor komolyabb kihívások elé állítjuk magunkat, mint amire az adott pillanatban fel vagyunk készülve. Ilyen esetekre jól jön egy kis segítség.

Boldogtalanságodnak egyetlen oka lehet! Ha rossz szokásaidat követed a céljaid helyett. Ne várj arra, amíg az univerzum hibázni fog! Lépj ki az önkorlátozó hiedelmeid fogságából.

Mondd el magadnak ezt az újévi megerősítést minden nap, és hagyd, hogy az élet neked dolgozzon.

Az élet örök változás, így időről időre én is megújulok vele. Könnyű szívvel engedem el a régit, és boldogan fogadom az újat. Szeretem és vállalom önmagam. Az életemet egyedeül én tehetem örömtelivé. Tisztában vagyok teremtő képességemmel. Képes vagyok újat alkotni. Elég időm van arra, hogy megvalósítsam azt, amit akarok. Minden a megfelelő időben és helyen történik velem. Magabiztosan és bizakodva haladok előre. Nincs olyan személy vagy esemény, amelynek hatalma lenne felettem. Most végre rám is sor kerül. Azt teszem, amit tenni szeretnék. Legyőzöm a félelmeimet és szorongás nélkül, szabadon cselekszem. Mivel megbecsülöm önmagam, egyre jobb dolgok történnek velem és az élet beváltja a terveimet.

Te döntesz a sorsod felől! Éldd tudatosan az életed!Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.