Ezt árulja el rólad a kedvenc országod

Tudtad, hogy nemcsak a csillagjegyünk árulkodik rólunk, hanem az is, hová szeretünk utazni nyáron a legszívesebben? Kedvenc országod többet is elárul rólad, mint gondolnád.

Csekkold! 

7 úti cél 7 típus! Amit a kedvenc országod elárul rólad! 

Franciaország:

Igazi romantikus alkat vagy, akit sokan csodálnak könnyed eleganciájáért. Élvezed az életet, és megadsz magadnak mindent, amire szükséged van.  Szép ruhák, finom falatok, értékes szórakozás. Nem rágódsz a múlton, és nem stresszelsz a jövő miatt, hanem megéled a pillanatot. A mottód: Ragadd meg a napot! Noha társasági ember vagy, fontos számodra az önmagaddal eltöltött minőségi idő. Imádod a változatosságot, és tele vagy izgalmas történetekkel, ezért is szeretnek az emberek annyira a környezetedben lenni, és töltekezni a pozitív energiáidból. 

Olaszország:

A család számodra az első helyen áll. Életfilozófiád: Siker, öröm, hírnév, karrier igazán csak akkor ér valamit, ha van kivel megosztanod. Temperamentumos vagy és szenvedélyes, nem félsz őszintén kimutatni az érzéseidet. Amilyen könnyen haragra lobbansz, annyira gyorsan meg is békülsz. Akik ismernek, tudják, minden körülmények között számíthatnak rád. Rajongsz a művészetekért és a történelemért, de leginkább az életet élvezed.

Spanyolország: 

Napimádó vagy, aki órák hosszat képes feküdni a parton és gyönyörködni a vízben és a kék égben. Nem veted meg a semmittevést, mert ilyenkor születnek a legjobb ötleteid a jövőre nézve. Téged lehetetlen sürgetni, minden fontos döntésed előtt hagysz magadnak időt arra, hogy mérlegelj. Szerelmes vagy a szerelembe, és fontos számodra, hogy magadra vond a férfiak tekintetét. Kedvenc napszakod a reggel, mert örök optimistán várod, hogy mit tartogat az adott nap a számodra. 

Kína:

Imádod a kalandokat, érdeklődsz az idegen kultúrák iránt, és folyamatosan új kihívások elé állítod magad. Szeretsz utazni, kiváltképpen távoli országokba, és attól sem riadsz vissza, hogy egy-egy ilyen hosszú utat egyedül tegyél meg, mivel könnyen kötsz új ismeretségeket. Rengeteg barátod van, mert nincsenek elvárásaid másokkal szemben. Kellemes a természeted, és könnyen alkalmazkodsz váratlan helyzetekhez. A luxus számodra jelentéktelen, a dolgokat éppen úgy fogadod el, ahogy vannak. 

Norvégia:

Számodra a szabadság a legfontosabb érték. Könnyen tudsz nemet mondani, és jól képviseled az érdekeidet. A környezeted jól tudja, téged nem kényszeríthet semmire. Úgy éled az életed, ahogy neked tetszik, és elvárod, hogy ezt mások is tiszteletben tartsák. Tudatos ember vagy, akinek pontosan meghatározott céljai vannak, és aki azt is tudja, hogyan érje el őket. Fontos számodra a sport és a mozgás, amit legszívesebben a szabadban végzel. Alapvetően elégedett vagy az életeddel, és nem cserélnél senkivel.

Anglia:

Előzékeny vagy, udvarias és kíméletlenül őszinte. Megválogatod a barátaidat, de akiket a szívedbe zársz, egy életen át ápolod velük a kapcsolatot. Téged nem lehet kihozni a sodrodból, hiszen jól tudod, nincs semmi dolgod vele, ki mit mond vagy gondol rólad. Jóban vagy önmagaddal, tisztában vagy a gyengeségeiddel és elfogadod azokat. Megbízható vagy, aki bajba kerül, tudja, fordulhat hozzád segítségért. Nem rajongsz a napsütésért, sőt mi több, azon kevesek közé tartozol, akik imádnak az esőben hosszú sétát tenni.

Horvátország:

Imádod a tengert és a napsütést, de túl kényelmes vagy ahhoz, hogy távoli országokba utazz, még az is lehet, hogy óvakodsz a repüléstől. Szeretsz kirándulni, és nem riadsz vissza a nomád körülményektől sem. Igazán akkor tudsz kikapcsolni, ha kiszakadsz a nagyvárosból, félreteszed a telefonod, és egy-két hétre visszavonulsz a világ elől. Ez az, ami igazán feltölt téged. A természet szerelmese vagy, és fontos számodra a környezetvédelem is. Jószívű vagy, életvidám és segítőkész, akit egyszerűen nem lehet nem szeretni. 

Magadra ismertél?Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.