4 pénztárcakímélő, minőségi ajándék ötlet Valentin-napra

Soha nem szerettem a túlzó dolgokat, ezért számomra a Valentin-naphoz is általában egy-egy könnyed gesztus tartozik, ami az odafordulásról árulkodik.

Ha unod már a sablonos Valentin-napokat, de szeretnéd valami egyszerű, mégis kedves ötlettel meglepni szerelmedet, az alábbi tippek segíthetnek Neked is.

Offline randi

Olyan nehéz manapság minőségi időt eltölteni, anélkül, hogy megszólalna a telefonunk, megnéznénk az emaileket vagy a messenger üzeneteket. Ajándékozz idén offline perceket, technika, telefon, kütyük nélkül. szerelmednek. Csak Te és ő, együtt. Biztos lehetsz benne, hogy közelebb fog hozni titeket egymáshoz. 

Páros jóga

A jóga nemcsak a testnek a léleknek is feltöltődés, aki jógázott már, tudja, milyen harmóniában és egységben tud lenni akár már fél vagy egy óra után is. A páros jógán nemcsak saját, de a közöttetek lévő egyságet és harmóniát is erősíthetitek. Próbáltátok már? 

Fotó:Form

Szerelmes jegyzetek

Írjátok le egymásnak egy kis papírra, hogy mik azok a dolgok, amiket szerettek a másikban. Mitől várjátok, hogy találkozzatok, mi az, amiért hálásak vagytok, hogy a másikkal lehettek, ami ad, ami megnevettet és ami feltölt egymásban. Garantáltan szép estétek lesz. Na meg persze ezt a papírt később is érdemes elővenni..

Szivecskés finomságok

Ha imádtok együtt reggelizni és nem szeretnél nagy felhajtást, egy-egy ilyen kedves kis apróság megspékelheti az összhatást. Már csak egy hatalmas, színes tulipán csokor dobná fel még jobban a terítéket! Nekünk a videóból egyébként a paradicsom-szivek a kedvenceink..

Breakfast ideas for Valentine's day

Cool breakfast ideas for Valentine's day!??via Thaitrick, bit.ly/2d9HyVL

Slået op af 5-Minute Crafts i Mandag den 6. februar 2017

+1 Relaxáló nap

Szerencsére itthon is egyre több Day Spa jön már velünk szembe, ahol kicsit kikapcsolhatunk, pihenhetünk. Nem kell messzire menni, nincs szükség nagy csomagokra, csak egy fürdőruhára, hogy eltöltsetek pár órát a Mandala-, vagy Magnolia Day Spa-ban, vagy valamelyik szuper hotel, például az Aria vagy az Intercontinental megújult wellness részlegén. Fizessetek be egy masszázsra, pihenjetek a pezsgőfürdőben vagy meditáljatok egyet a pihenőszobában. Bár ez a variáció egy picit drágább, mint a többi, sokat segíthet kicsit kiszakadni a mindennapokból.Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.