Így változz meg, ha már végképp nem férsz a bőrödbe

Noha olykor szeretnénk megállítani, és kiszállni belőle, a világ szüntelenül változik és kérlelhetetlenül halad előre, így ha szeretnénk lépést tartani,  időről időre nekünk is változnunk és változtatnunk kell. Változz meg! Ugye te is megkaptad már? Valóban ennyire egyszerű lenne az egész? El lehet intézni egy vállrándítással? Vagy benned is felmerül a kérdés: “Jó, de hogyan?” 

A változás elől senki nem menekülhet el, de készülni azért lehet rá. Tölts egy kis időt magaddal, és fedezd fel az érzéseidet. Te hogyan viszonyulsz a változáshoz? Esetleg félelmet, vagy szorongást kelt benned? Majd gondold át, mi az, amit szeretnél az életedben megváltoztatni. Mindannyiunknak vannak káros szokásai. Talán mert vannak dolgok, amiken nem tudjuk túltenni magunkat. Talán egy lezáratlan ügyet, traumát próbálsz meg magadban ily módon feldolgozni. Fogadd el, hogy előbb-utóbb érdemes felhagyni velük. Szánd rá magad, és mondj le a káros szükségleteidről. Ne hagyd, hogy régi éned kibabráljon veled. Az van, amit te akarsz. Könnyítsd meg az életed azzal, hogy megtanulod irányítani a gondolataidat.

Egyperces gyakorlat, amely segít változtatni a rossz szokásaidon. Végezd el minden nap!

Állj meg egy tükör előtt és mondd el magadnak hangosan. Kész vagyok feladni azt a rossz szokásomat, amely a mostani, kedvezőtlen helyzetért felelős az életemben. Elengedem a bennem lévő összes feszültséget, félelmet, sérelmet és indulatot, amelyeket rossz beidegződésem mögé igyekeztem elrejteni. Nem hagyom, hogy a régi énem kibabráljon velem. Tudatosan irányítom az életemet, nem a gondolataim áldozata vagyok.  Az van, amit én akarok.

Győzd meg magad. Gondold is komolyan, amit mondasz. Minden szavaddal a jövődet építed, és az életedet teszed élhetővé. Kezdj bele még ma!

 Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.