Vedd kezedbe az életed! 7 lépés a boldogság felé

Valósítsd meg azt, amiről már jóideje álmodozol. Legyél boldog! A boldogság nem ajándék. Hagyj fel a várakozással, hogy az élettől készen megkapod. Ki kell fejlesztenünk önmagunkban, meg kell dolgoznunk érte. Hogy mit kell ezért tenned? A boldogsághoz vezető első lépés az, amikor tudatosul bennünk, nem kaphatunk másoktól boldogságot. Forrása ott van a fejedben és a szívedben. Csak önmagunkat tehetjük boldoggá, a többi csak ráadás. 

Végezd el ezt a 7 lépésből álló gyakorlatot minden nap, és meglátod, magadban megtalálod a vágyott  boldogságot.

  •  Adj hálát azért amid van, és tudd, pillanatnyilag minden eszköz rendelkezésedre áll ahhoz, hogy megvalósítsd azt, amire vágysz.
  •  Ahhoz, hogy megbízhass magadban, helyre kell állítanod az önbecsülésed. Mondd el magadnak, hogy méltó vagy  a boldogságra.
  • Jelentsd ki minden nap többször is: Fontos vagyok! Értelmes vagyok! Képes vagyok rá! De nem elég csak kimondani ezeket. Kezdj el ekként cselekedni. Viselkedj  okosan, győzd le az akadályokat, és valósítsd meg a célokat, amiket kitűztél magad elé.
  • Ne irigyelj senkit azért, amije van. Gondolj arra, ő már megvalósította az álmait. Vegyél róla példát és te is valósítsd meg azokat.
  • Bocsáss meg annak, aki megbántott. Ne táplálj haragot senki iránt. A harag érzése meggátol abban, hogy boldog legyél.
  • Fordulj szeretettel az emberek felé. Mindenkinek joga van ahhoz, hogy szeressék és tisztelettel bánjanak vele.
  • Reggelente, amikor felébredsz, mondd el magadnak. “Ez lesz életem legszebb napja”. Moslyogj minél többet, fedezd fel a szépséget önmagad körül.

Azt kérdezed, mi a boldogság titka? Élj a jelenben, és ismerd fel benne azokat a pillanatokat, amelyek ha véget értek, újra vágyakozol utánuk. Mert sokszor csak utólag ébredünk rá, az maga volt a tökéletes pillanat. Le ne maradj róla!Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.