10 biztos jel, hogy a férfi szeret téged

Manapság semmiben sem lehetünk biztosak, különösen ha férfiakról van szó. Persze a női megérzésen túl vannak árulkodó jelek, amire támaszkodhatunk, ha valamilyen oknál fogva elbizonytalanodnánk. Mivel a férfiak többsége csak nehezen önti szavakba az érzéseit, sokkal inkább a tetteik árulkodnak a szándékaikról. Ezekre érdemes odafigyelni. 

10 egyértelmű bizonyíték, hogy a férfi szívében te állsz az első helyen:

1. Úgy szeret, ahogy vagy. 

Ha egy férfi igazán szeret, nemcsak a szépségedre fókuszál. Ha bárki megkérdezné, mi az, ami leginkább tetszik neki rajtad, nem tudna válaszolni, mert egészben lát téged. Nemcsak hogy nem akar megváltoztatni, a szépséghibáid mellett még a hangulatingadozásidat is szereti.

2. Felelősséget vállal.

Amikor nehezebb időszakon mentek keresztül, vagy egy fontos döntést kell meghozni, nem menekül el a helyzet elől, ellenkezőleg, akcióba lép. Képes elköteleződni, és felelősséget vállalni kettőtökért. Ha szükséges, a kapcsolat kedvéért személyes kényelmét is félre teszi, mert jól tudja, ha két ember őszintén szereti egymást, nincs olyan probléma, amit ne lehetne megoldani.

3. Értékeli és tiszteletben tartja a véleményedet. 

Az a férfi, aki igazán szeret, nem kívánja, hogy a kedvéért változtass a nézeteiden. Inkább inspirálja, hogy van saját véleményed, amire kíváncsi is.

4. Ő a legnagyobb szurkolód. 

Ha egy férfinak igazán fontos vagy, nemcsak a saját karrierjével törődik, legalább annyira szeretné, ha te is sikeres lennél. Nem akar függőségi helyzetbe kényszeríteni. Bármibe is belekezdesz, ő mindenben támogat. Bíztat és hisz benned, mert fontosnak tartja, hogy a kapcsolatotokban te is megvalósíthasd az álmaidat. Mindemellett büszke a sikereidre, és ezt mindenkinek szívesen el is újságolja.

5. Meghallgat, és nem akar kijavítani.

Bármi, amit mondasz, fontos neki, még akkor is, ha csak hétköznapi dolgokról van szó. Nem vág közbe, és nem tesz megjegyzésket, hiszen te vagy a legfontosabb ember az életében.

6. Ismer téged.

Pontosan tudja, hogyan szereted a kávét, mi a kedvenc mozifilmed, és hogyan lehet felvidítani. A fontosabb dátmokról már nem is beszélve. Történjék bármi, azokat soha nem felejtené el.

7. Védelmez.

Baj esetén is számíthatsz rá, és szánt szándékkal soha nem tudna megbántani. Ez még véletlenül sem fordul meg a fejében.

8. Szívesen segít, és nem tud neked nemet mondani.

Bármikor szívességet kérsz tőle, minden esetben megtalálja a módját, hogyan segíthet.

9. Nem korlátoz a szabadságodban.

Megérti, hogy olykor elfoglalt vagy, hiszen van saját életed. Nem féltékeny a barátaidra, és elfogadja, hogy velük is szeretnél időt eltölteni.

10. Hiányzol neki. 

Ha távol vagytok egymástól, csak te jársz a fejében, és fontosnak tartja, hogy ezt veled is tudassa. Ilyenkor többször is felhív telefonon, vagy mókás üzeneteket küld.

 Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.