Egy kérdés, ami a boldogabb, teljesebb élet felé vihet

Mindannyian szeretnénk erősek, bátrak lenni, mégis sokszor a félelem befolyásolja cselekedeteinket. Írtam már arról korábban, mire jó a félelem – pozitív blog révén, szerettük volna ezt az oldalt is megmutatni-, most azonban azzal kapcsolatban gondolkodtatott el, hányszor motivál minket, akárcsak egy nap során? Hány olyan cselekedetünk van, amit a félelem irányít? Egy, kettő vagy több száz? És ebből hányszor döntünk másképp, mint ahogy legbelül érezzük, hogy szeretnénk – csupán a félelem miatt? 

Heti kedvencnek egy fontos kérdést hoztam:

Te fel tudod mérni milyen cselekedeteidet, hányszor és hogyan befolyásolja a félelem? 

Fotó: Caique Silva

Ha felismerjük, tehetünk is ellene. Ha pedig teszünk ellene, talán egy olyan útra léphetünk, amire a szívünk legbelül vágyik. Ahol nem a félelem hajtja döntéseinket, hanem a belső meggyőződés és a vágy egy teljesebb életre. És ugyebár a mondás is úgy tartja: Bátraké a szerencse.

Borítókép: David Hofmann


One thought on “Egy kérdés, ami a boldogabb, teljesebb élet felé vihet

  1. Andrea

    A félelem ellenszere az, ha biztosan kiismered magad és egészségesen élsz, nem szemeteled tele a szervezetedet. Érdemes követni ezt a hat pontot: http://www.juliannie.com/batorsag-felelem-nelkul-boldogsag-kulcsa-teljes-elet-lelek-pszichologia/ Ha egészséges vagy, megnyugodhatsz, ha nyugodt vagy, akkor nincs mitől félned! 🙂

Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.