Figyelem: Erre tanítanak az érzelmeid

Mindegy, hogy jó vagy rossz, minden szituáció, amelybe belekerülünk, élményekkel gazdagít minket, amely során számtalan érzés keletkezik, és kavarog bennünk egyszerre. Így működünk. Rosszakaróink hasznos tapasztalatokhoz juttathatnak, amelyből sokat tanulhatunk, szeretteink felejthetetlen élményekkel gazdagítanak, amelyekből a legnehezebb időkben is erőt meríthetünk. Az érzéseink, ha tudatosan figyelünk rájuk, és rendet teszünk közöttük, jobb emberré tesznek minket, és segítenek közel kerülni önmagunkhoz. Érezni az egyik legjobb dolog a világon, még akkor is, ha ez sokszor fájdalommal jár. 

Minden érzelemünk helyénvaló, mert lelkünk aktuális állapotát tükrözi. Érzelmeidről nem tehetsz, de tőled függ, mit kezdesz velük. Érezted már úgy, hogy egy érzés a szívedet mardossa, minden pozitív gondolatot kiszorít, és képtelen vagy szabadulni tőle? Tudd, hogy hatalmad van felettük! Legyél felfedező! Ismerd meg a benned kavargó érzéseket és tegyél rendet köztük!

Hogy mit kell tenned? Hogyan bánj jól az érzéseiddel? 

Minden érzelem a javadra válik, ha képes vagy megfelelően bánni velük. Egyik sem olyan rossz, mint ahogy azt gondolnád. Minden benned keletkezett érzésnek üzenete van feléd. Hallgasd meg, mi az, amit mondani szeretne neked. Vizsgáld meg honnan érkezik, ismerd el a létezését, éldd át, vond le a következtetést, majd engedd el. Ha megérted, mi az oka egy érzésnek, képes leszel változtatni rajta.

Vannak érzések, amelyek hosszú távon megtapadnak a lelkünkben, és rossz irányba terelik az életünket. Legyél éber! Ha szeretnéd megváltoztatni az életed, változtasd meg az érzelmeidet. Fedezd fel, hogy érzed magad valójában. Cimkézd fel az adott érzelmet, ami elkapott: “Ez itt szorongás.” Így máris távolabb kerülsz tőle. Ha szomorú vagy, figyelj fel rá! Tudd, hogy ki van itt és mit akar! Egy-egy érzelem addig marad veled, amíg fel nem figyelsz rá. Tudj róla, mi zajlik benned, hiszen így azt is pontosan megtudhatod, mire vagy képes.

Félelem, harag, kétségbeesés, düh. Ne tartósítsd magadban a rossz érzéseidet. Használd a fantáziád másik irányba! Egyáltalán nem mindegy, merre teremted meg az érzelmeidet. Köteleződj el egy jobb irányba. Öröm, boldogság, derű. Hozd magad megfelelő hangoltságba, és meglátod, csodákra leszel képes.Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.