Gömblámpák a tökéletes hangulatért

Mindig is otthonteremtő típus voltam. Fontos számomra, hogy legyen egy hely, ami melegséget sugároz magából, ahova haza tudok menni. Ahova el lehet kicsit vonulni, ahol teljes mértékben önmagam lehetek és ahova mindenki szívesen jön, mert tele van pozitív energiákkal. Elmesélem nálam mit jelent ez pontosan.

Egyik költözésem alkalmával a sok ruha, doboz, könyv, szatyor között, úgy éreztem teljesen becsavarodok. A szobám egy csatatérre kezdett hasonlítani és azt hittem rögtön itt a vég. Nem láttam a káoszban a rendszert. Egész nap csak pakoltunk és pakoltunk, a bútorok félig összeszerelve, a matrac a szoba közepén. Aki élt már át ilyet, pontosan tudja, miről beszélek. Ilyenkor esélytelennek látszik, hogy az ember lányának valaha is otthonos érzése támad, vagy hogy képes lesz rendet teremteni a feje fölé tornyosuló káoszban. Aztán egyszer csak az egyik dobozból kikandikált egy zacskó. Áhá. Megtaláltam a potpourri-t. Igen, jól hallottad, a potpourri-t. A barátnőm rám nézett azzal a: „Nem mondod komolyan, hogy most ezzel fogsz foglalkozni, mikor tele vagyunk feladattal?” – hozzáteszem, elég hatásos nézéssel. De én már addigra átszellemültem és csak egy kérdés lebegett a szemem előtt: Mibe is fogom ezt beleönteni? Gyorsan feltúrtam a dobozaimat és 15 perc múlva máris a kezemben tartottam a tálat. Beleszórtam a szárított csodát, ráraktam a komódra és éreztem, hogy megnyugodott a lelkem. A világ helyre került, a harmónia megérkezett. Nem is kell mondanom, eddig akárhányszor költöztem azóta, minden alkalommal megajándékoz egy zacskó potpourri-val, hogy ezzel már ne legyen gondom. Percek alatt megteremti a harmóniámat. Ilyen egy igaz barát, nemde? Visszatérve a gömblámpákhoz, az előbbi történetből is tisztán látszik, szeretem magam körül a nyugalmat sugárzó, hangulatkeltő dolgokat. Ígérem, osztok meg még hasonló ötleteket.gomblampa

 

A potpourri után szabadon, az egyik legújabb dilim a gömblámpa. Kettőt is beszereztem belőle az utóbbi időben, mert remek légkört teremt a lakásban. Főleg esténként, ha csak ezek égnek. Bárhova felrakhatod őket, a polcok, vagy a szekrény szélére, a komódra, a tükör köré, a hálószobába, a gyerekszobába, vagy belehelyezheted akár egy üveg vázába dekorációnak. Tudod mi a legjobb benne? Nem kell fixen rögzíteni, ezért variálhatod kedvedre.

lepcso gomblampa

 

5 érv a gömblámpa mellett:

  • Különböző színvariációkból választhatsz, így tökéletesen passzol a bútoraidhoz, érzésvilágodhoz.
  • Választhatod izzóval, vagy anélkül is, ha esetleg van felesleges égősor otthon.
  • Nagyon egyszerűen rögzíthető. Megsúgom, én cellux segítségével tettem fel a lépcsőre. Nem látszik, mégis jól tart.
  • Égősorod lehet hosszabb, rövidebb is, így méretét is szabályozni tudod attól függően, hova szeretnéd elhelyezni őket.
  • Nappal a színek dobják fel a lakásodat, esténként pedig a megvilágított gömbök gondoskodnak a tökéletes hangulatról.

gomblampaHozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.