Irány az erdő!

Ugye sokszor Neked is nehezedre esik az okostelefonodat ignorálni? Olykor megőrjít, hogy percenként pípel a készüléked, és te mégis kényszeresen válaszolsz minden egyes üzenetre? Igazi telefonfüggő vagy, vagy csak képtelen vagy szabadulni az állandó telefonkontroll alól? Ez esetben a szuper ötletes Forest alkalmazás biztosan nagy segítségedre lesz.E heti kedvencem ez a nagyszerű életmód applikáció, amely iPhonera és Androidra egyaránt letölthető. Segít fókuszálni, és megélni a pillanatot.

Amikor csak összpontosítani szeretnél, ültess virtuálisan egy fát, majd tedd félre a telefonodat.  Vigyázz, a palántád csak akkor kezd el növekedni, ha egy előre meghatározott ideig nem nyúlsz a készülékedhez. ( Az időkeretet te magad választhatod ki, tíz perctől egészen 120 percig. Ez idő alatt könnyedén koncentrálhatsz bármi másra. Nemsokára pedig egy egész erdőd lesz.

Gondolj csak bele, miért kéne minden pillanatban az ismerőseid számára elérhetőnek lenni és állandó készenlétben állnod? Hidd el, nem maradsz le semmiről, ha olykor elteszed kezed ügyéből a készüléked. Szánj elég időt a családodra és a munkádra is. Bátran engedd meg magadnak azt a luxust, hogy időnként nem vagy elérhető. Ezalatt az idő alatt pedig csináld azt, amit szeretnél. Feledkezz bele a pillanatba, beszélgess, ölelkezz, nézz mélyen a másik szemébe. Legyél jelen.

Ui: Te milyen appeket használsz a telefonodon és hány alkalmazás van a készülékedre töltve?Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.