8 jel, hogy a lelki társadra bukkantál

Nehéz megfogalmazni, mitől lesz valaki igazán fontos nekünk. Vannak azonban olyan kötelékek, amikről ha nem beszélünk is tudjuk, hogy léteznek. Nemcsak a Szerelmünk lapjaiban egészítik ki egymást a szereplők, a való életben is megtörténik, hogy megtalálod azt az embert, aki pont a párja a lelkednek. De hogy honnan tudod, hogy a lelki társadra bukkantál? 

Szavak nélkül is..

Tényleg van olyan, hogy a másik szavak nélkül is ért Téged. Hogy kitalálja a gondolataidat és nem azért, mert már ezer éve ismeritek egymást, hanem mert egyszerűen zsigerből érzi, milyen vagy, min jártatod az agyad és mi kell neked. Együtt rezegtek.

Harmónia

Amikor megöleled őt úgy érzed, ti ketten összetartoztok. Mint amikor belépsz az ajtón és tudod, hazaérkeztél.

Fotó: Becca Tapert

Tükrök

A lelki társak kapcsolata nem mindig egyszerű, hiszen nemcsak a jóra, a harmóniára, hanem a rossz dolgokra, a másik félelmeire, hibáira is azonnal ráéreznek és rávilágítanak. Ezekkel pedig ugye senki nem szeret folyamatosan szembesülni.

Közös feladatok

Lelki társakként általában hasonló életfeladatokkal birkóztok meg. Lehet, hogy nem pont ugyanazon az úton jártok, de párhuzamokat találhattok a megoldási mechanizmusokban és a következtetésekben is.

Együtt

Ha sikerül kiküszöbölni a hasonlóságból fakadó nehézségeket, nagyon gyorsan tudtok együtt fejlődni. Segíthetitek, építhetitek, támogathatjátok egymást az úton.

Fotó: Priscilla Du

Meg tudtok bocsájtani

Két ember, aki ilyen közel áll egymáshoz tudja, hogyan kell bocsánatot kérni a másiktól és képes megbocsájtani is.

Nem féltek egyedül lenni

Ha a zsigereidben érzed, hogy van egy ember, aki kiegészít Téged, nem félsz attól, hogy valaha is egyedül maradsz a problémáiddal hiszen tudod, van valaki, aki mindig megért és megérez Téged. Ez a bizalom segít abban, hogy ne félj egyedül lenni és egyedül fejlődni.

Kulcs az időzítés

A lelki társ nem mindig akkor jön szembe, amikor valóban megérett rá az idő, de biztos lehetsz benne, meg tudjátok találni a módját, hogy együtt legyetek, ha mindketten szeretnétek.

Fotó: Brooke Cagle


Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.