5 film, ami inspirál arra, hogy önmagad legyél

Nem mindig egyszerű bíznunk önmagunkban, pedig érdemes. Hiszek benne, hogy mindenkinek van szuperképessége, csak meg kell találnia azt, de ez csak úgy megy, ha képesek vagyunk vállalni önmagunkat. Ha már megtaláltad, ne add fel! Bízz magadban, hidd el, hogy képes vagy rá, mert az vagy! Inspirálódnál? Ezek a filmek talán erőt és hitet adnak, hogy a legnehezebb időszakban is megéri kitartani!

Vadon (2014)

Mindannyian eljutunk egyszer egy pontra, amikor nem hazudhatunk tovább magunknak. Ilyenkor szembe kell néznünk saját félelmeinkkel, fájdalmainkkal, sebeinkkel, jó és rossz oldalunkkal egyaránt. Amikor azonban megtörténik, hihetetlen katarzisban lehet részünk és nemcsak mi magunk, az emberek is megváltoznak körülöttünk. És akkor jövünk rá igazán, hogy milyen fuldoklás nélkül lélegezni.

Bohém Rapszódia (2018)

Senki sem tökéletes, még akkor sem, ha a mai világ hajlamos elrejteni minden hibánkat. Pedig akkor találhatunk igazán önmagunkra, ha megtanuljuk kezelni mindazt a nehézséget, amivel a világra jöttünk. Még ha az út hosszú is, hogy elfogadjuk mindazt a csomagot, amit kaptunk, inspiráló, mi mindent tudunk kihozni belőle. Mert valamiben mindannyian különlegesek vagyok, hát éljünk a lehetőséggel.

A boldogság nyomában (2006)

Védd meg az álmod és hajts érte, bármi áron. Bízz önmagadban és abban, hogy képes vagy megteremteni magadnak azt, amire legbelül vágysz. A film sokszor könnyekre fakaszt, de hatalmas erő lakozik benne. Megmutatja ugyanis, hogy nincs lehetetlen. Bármi is az álmod, elérheted, csak tegyél meg érte mindent.

JOY (2015)

Saját ötletet megvalósítani, vállalkozást indítani nem olyan nehéz. De kitartni, tűzön-vizen keresztül, hinni, felállni egy-egy pofon után is, felépíteni már annál inkább okoz nehézségeket. Hát itt nem szabad feladni, itt kell nagyon hinni és pakolni bele az energiát. A szükség nagy úr, de a hit csodákra képes.

A számolás joga (2016)

Mi nők, ha összefogunk, bármire képesek vagyunk. És éljünk bármilyen nehéz körülmények között, merjük vállalni önmagunkat és azt, amiben jók vagyunk. Merjünk okosak, különlegesek, egyediek lenni. Mert ebben van a csoda és ez vezet a sikerhez is.Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.