Ezzel az 5 gyakorlattal lépésről lépésre felépítheted az önbizalmad 

Cikkünkben 5 kezdő gyakorlatot gyűjtöttünk össze Neked, amelyek segítségével lépésről lépésre válhatsz öntudatossá, erősítheted a határozottságodat és dolgozhatsz egy egészséges önbizalom kialakításáért. 

A feladatok első hallásra egyszerűnek tűnnek, de ahhoz hogy minden nap elvégezd őket, szükséged lesz kellő tudatosságra és sok kitartásra.

Íme 5 kezdő gyakorlat, amivel erősítheted az önbizalmad és kellő magabiztosságra tehetsz szert

1. gyakorlat: Állj meg egy pillanatra, tudatosítsd magadban, hogy az adott pillanatban hogyan tartod magad, és ehhez képest is egyenesedj ki, amennyire csak lehetséges. Vállakat hátra, és hagyd, hogy a mellkasod megemelkedjen. Így már sokkal jobb. Kászen állsz a többi feladatra?  

2. gyakorlat: Te is szoktad harapdálni a tollad végét, ha éppen elmerülsz a gondolataidban? Akkor ez a szokásod most éppen kapóra jön. Vedd a szádba a “gondolkodótolladat” majd próbáld meg a nyelveddel megérinteni az ajkad. Ezzel akaratlanul is mosolyra húzódik a szád, amitől automatikusan jobban érzed magad.

3. gyakorlat: Írj fel 3 olyan dolgot egy papírra, amire büszke vagy magaddal kapcsolatban, és tűzd ki egy jól látható helyre. Olvasd fel magadnak minden reggel és este háromszor hangosan. 

4. gyakorlat: Nézz bele egy tükörbe, és mondd ki hangosan, különleges vagyok, egyszeri és megismételhetetlen, elfogadom magam a gyengeségeimmel együtt. 

5. gyakorlat: Vegyél magadnak egy piros szalagot, jelöld meg mindkét oldalát, és kösd a csuklódra. Minden alkalommal amikor kritizálod magad, fordíts egyet a karszalagon. Figyeld meg, először naponta többször, majd hetente, aztán csak havonta fordítasz rajta egyet.

Sok sikert és kitartást a feladatok gyakorlásához! Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.